Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ritkább az olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritkább az olyan férfi, aki prekoncepciók nélkül tud állni egy nőhöz, mint az olyan, aki állandóan a biológiai meghatározottságokból adódó különbségekkel jön?

Figyelt kérdés
Direkt nem az Emberek kategóriába írom, egyrészt mert errefelé többen járnak, másrészt társkeresés szempontjából van talán a legnagyobb jelentősége a témának.
2019. jún. 7. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Mi baj a prekoncepciókkal? Nem várhatom el egy nőtől, hogy nőiesen gyengéd, érzelmes legyen és esetleg ne legyen bajúszos? Előre feltételezem ezeket róla, mert szerintem normális egy nőről ezt feltételezni. Biológiailag nem férfit szeretnék magam mellé, mert hetero vagyok. Nem értem mi ezzel a gondod.
2019. jún. 7. 22:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha életemben hatszázadjára hallom, hogy bizonyára ilyen vagy amolyan vagyok, holott az önismeretem mást mond, akkor nem azért "háborodok fel" (bár ez erős kifejezés), mert genderfasiszta lennék, vagy mert én ne tartanék nagyra bizonyos, a nőiséggel összefüggésbe hozott erényeket, hanem szimplán azért, mert úgy érzem, hogy nem individuumként, csak egy halmaz random elemeként tekintenek rám. De megközelíthetjük úgy is, hogy valószínűleg felcseszne titeket egy idő után, ha mindenki az arcotokba mondaná, hogy kínaiak vagytok, még ha egyébként nincs is semmi bajotok a kínaiakkal (bocsi, ha valamelyikőtök tényleg kínai :D). Olyasmire gondoltam, amiről a #10-es írt, tehát a már előre megformált vélemény el nem eresztésére, és ez az abszolút "igazságokat" kinyilatkoztató emberekre igencsak jellemző.

Nem az volt a kérdés, hogy te milyen szempontok szerint szelektálsz párválasztás során. Az a magánügyed, ameddig az elvárásaidat nem terjeszted ki a világ összes nőjére azt gondolván, hogy mindenki köteles a fejedben élő képhez/ideálhoz igazodni. Elvitatni valakitől a női mivoltát ("Biológiailag nem férfit szeretnék magam mellé, mert hetero vagyok.") ebből a megfontolásból elég undorító húzás.

Btw, hogy kell NŐIESEN gyengédnek lenni?

2019. jún. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!