Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fenéből tudják az egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéből tudják az egyetemista fiúk/férfiak tinderen megengedni maguknak, hogy ilyen olyan országokba utazzanak?

Figyelt kérdés
Tele van tinder olyan pasikkal, ahol az van kint, hogy travel enthusiast meg love to travel. Imád felfedezni más országokat és egyszerűen nem értem, hogy hogyan telik nekik erre. Barátnőim meg én is örülünk, hogy nem halunk éhen :D Ez elég önbizalom romboló tud lenne. Ha találnék is egy fiút, aki érdekelne, én nem tudnám magunknak vagy egyáltalán magamnak megengedni, hogy pl Angliába vagy Spanyolországba utazzunk/zak. Ha meg velem nem tud akkor elmegy egy másik csajjal...
2019. jún. 7. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
Ezt a csajok csinálják. Kocsiban biztonsági öves és velencés kép kötelező. Nyilván ez lett az átlag, és ha a hapsinak nincs meg, lapozzák tovább. Ezért igyekszik a hapsi is mutatni, hogy megvan neki is ez, hiszen szeretne érvényesülni tinderen és matchet találni.
2019. jún. 7. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Mi olyan hihetetlen ezen? Nem egy nagy cucc par napra elutazni külföldre, meg lehet csípni olcsóbb utakat, ehhez nem kell pénzesnek lenni különösebben. Vagy te nem dolgozol?
2019. jún. 7. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a kérdéseket olyanok teszik fel, akiknek eddig kizárólag apu és anyu által szervezett családi nyaralásiak voltak az életben? Nézzetek utána a dolgoknak és ne legyetek ennyire életképtelenek. Ki lehet nőni, nyugi.
2019. jún. 7. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha én is ilyen bahamás-nyaralók fotókat posztolnák magamról az amiatt lenne mert fejlődött az informatikai tudásom, mivel megtanultam mesterien kezelni a photoshop-ot. Az is valami, nem? Az azt jelenti, hogy okos vagyok a grafikai programok kezelésében, ami talán szintén vonzó lehet a csajok szemében, ugye?

:D :D :D

2019. jún. 7. 16:02
 15/19 anonim ***** válasza:
12 és 13. Nem. Sablonos tucat "hobbi" ez a nyaralgatás, sőt nem is hobbi, nem tudom minek nevezzem. Én életemben 2x ha voltam nyaralni bárhol, pedig mérnöki munkával megengedhetném. Másra költök, ez egyáltalán nem az én világom, nem érdekel. És ez a gáz, hogy mindenkinek ez a "világa". Amikor a 40. utazós profilt pörgeted, rohadt unalmas.
2019. jún. 7. 16:20
 16/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Egy bulgáriai nyaralás 2 főnek sacckábé 200-250k, oda-vissza úttal, szállással mindennel együtt, 1 hétre. Horvátország nagyjából ugyanennyi. Portugália max. 300k. Spanyolországban sem olyan vészesek az árak. Görögországba, Olaszországba szerveznek ilyen buszos utakat pár napra, ez a kötöttség miatt egy kicsit kényelmetlen, cserébe viszont baromi olcsó, haveromék mennek nyáron Görögbe 150k-ért ketten.

Vannak egyetemisták, akik dolgoznak egyetem mellett, és mondjuk nem bulizzák el a pénzt, hanem kifejezetten erre gyűjtenek. Ugyanúgy felnőtt emberek között is van, aki Lexusra gyűjt, és van, aki egy nyaralásra. Én is az utóbbira szavazok, bármilyen snassz.

2019. jún. 7. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Kis túlzással, de annyiba kerül egy repjegy londonba, mint itt egy vonatjegy keresztbe az országunkon. Vicc. Nem nagy cucc elruccanni ide oda manapság. Persze kell hozzá valamennyi, de jó szervezéssel ismeretséggel megoldható.
2019. jún. 7. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem kell sok pénz. Vannak olcsó repjegyek, egy madaras repjegykeresővel pl. Thessalonikibe találtam már 1590 ft-os jegyet is. Ott az Erasmus. Telekocsi. Önkéntes programok. Egy bizonyos utazással foglalkozó majom, ahol elég sok jó ajánlatot és és árelírásokat tesznek közzé (pl.44000 ft-os szállás 4400/fő/éj-ért).

És amúgy lehet, hogy csak ilyen utazós képei vannak. Nekem sincs másról, mert amúgy a hétköznapokban nem készí(tte)tek magamról képet, csak családi eseményeken esetleg, vagy baráti összejöveteleken, de akkor meg ott vannak mások is a képen, az pedig nem jó.

2019. jún. 7. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Kb 5 éve fejenként 75 ezer forintért voltunk 1 hétre Horvátországban, a tengerparton, jól kinéző apartman lakásban megszállva, busszal utazva. Akkor olyan 20-21 éves voltam.

14.

Ez a csajozás topic. Nekem sem tetszik feltétlenül, hogy így működik a világ, de az utazás értéket láttat a nők szemében. Izgalmas, érdekes. Nem csak ezzel lehet csajozni, de a csajozás egy komplex rendszer (ezt neked szakmádból adódóan nem kell mondani), nagyon sok kis apróságból épül fel. 5000 éve akkor láttál pinát kicsivel nagyobb eséllyel, ha jó vadász voltál a lándzsáddal, ma meg akkor, ha többet utazol.

2019. jún. 8. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!