Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéből tudják az egyetemista fiúk/férfiak tinderen megengedni maguknak, hogy ilyen olyan országokba utazzanak?
Ha én is ilyen bahamás-nyaralók fotókat posztolnák magamról az amiatt lenne mert fejlődött az informatikai tudásom, mivel megtanultam mesterien kezelni a photoshop-ot. Az is valami, nem? Az azt jelenti, hogy okos vagyok a grafikai programok kezelésében, ami talán szintén vonzó lehet a csajok szemében, ugye?
:D :D :D
Egy bulgáriai nyaralás 2 főnek sacckábé 200-250k, oda-vissza úttal, szállással mindennel együtt, 1 hétre. Horvátország nagyjából ugyanennyi. Portugália max. 300k. Spanyolországban sem olyan vészesek az árak. Görögországba, Olaszországba szerveznek ilyen buszos utakat pár napra, ez a kötöttség miatt egy kicsit kényelmetlen, cserébe viszont baromi olcsó, haveromék mennek nyáron Görögbe 150k-ért ketten.
Vannak egyetemisták, akik dolgoznak egyetem mellett, és mondjuk nem bulizzák el a pénzt, hanem kifejezetten erre gyűjtenek. Ugyanúgy felnőtt emberek között is van, aki Lexusra gyűjt, és van, aki egy nyaralásra. Én is az utóbbira szavazok, bármilyen snassz.
Nem kell sok pénz. Vannak olcsó repjegyek, egy madaras repjegykeresővel pl. Thessalonikibe találtam már 1590 ft-os jegyet is. Ott az Erasmus. Telekocsi. Önkéntes programok. Egy bizonyos utazással foglalkozó majom, ahol elég sok jó ajánlatot és és árelírásokat tesznek közzé (pl.44000 ft-os szállás 4400/fő/éj-ért).
És amúgy lehet, hogy csak ilyen utazós képei vannak. Nekem sincs másról, mert amúgy a hétköznapokban nem készí(tte)tek magamról képet, csak családi eseményeken esetleg, vagy baráti összejöveteleken, de akkor meg ott vannak mások is a képen, az pedig nem jó.
Kb 5 éve fejenként 75 ezer forintért voltunk 1 hétre Horvátországban, a tengerparton, jól kinéző apartman lakásban megszállva, busszal utazva. Akkor olyan 20-21 éves voltam.
14.
Ez a csajozás topic. Nekem sem tetszik feltétlenül, hogy így működik a világ, de az utazás értéket láttat a nők szemében. Izgalmas, érdekes. Nem csak ezzel lehet csajozni, de a csajozás egy komplex rendszer (ezt neked szakmádból adódóan nem kell mondani), nagyon sok kis apróságból épül fel. 5000 éve akkor láttál pinát kicsivel nagyobb eséllyel, ha jó vadász voltál a lándzsáddal, ma meg akkor, ha többet utazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!