Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan változzak meg? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg? Nem akarok már rendes és kedves srác lenni.

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel randiztam és nekem nagyon bejött, teljesen odavoltam érte, rajta is ezt láttam, ő is azt mondta, hogy minden jól alakul, de utána valamiért már nem keresett, nem írt vissza stb... MItől lehet ez? Talált jobbat? Valami nem tetszett neki és nem akart őszinte lenni? Én bármit megtettem volna érte annyira bejött és most fáj, hogy azt hittem lehet valami belőle, de közbe meg semmi se lesz. Hogyan tudok megváltozni, hogy ne legyen rendes és kedves srác, ne legyek tipikus jófiú? Nem akarok már érezni senki iránt kb. Nem akarom h újabb csalódás érjen. Egy agyban dőlne el?
2019. jún. 6. 20:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nagy szívesen. Én is csak nemrég jöttem rá ezekre a dolgokra. Egyébként semmi különös nincs bennük, hiszen természetes dolgokról van szó. Ami a problémát okozza, szerintem az, hogy nem gondoljuk át a dolgokat, ezért szélsőségekbe esünk.

2019. jún. 7. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!