Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg? Nem akarok már rendes és kedves srác lenni.
Szigorúan a kérdésre válaszolva:
Értékrend változás kell hozzá. Magyarul ha a nőknek nem adsz magas értéket, akkor kevésbé leszel jó fiú. Úgy leszel vele "ha nem jött össze, akkor nem jött össze, majd lesz más pitsa". Minél magasabb értéket adsz egy nőnek, annál jobb fiú leszel, ezért fáj a dolog.
Bármennyire is elképzelhetetlen, simán lehet, hogy azért koptatta le, mert túl jó fiú.
Húgomnak is ez volt a baja bizonyos pasikkal, hogy túl rendesek voltak, és nem bírta azt elviselni őket. Amikor nekem csalódásom volt, ugyanezt diagnosztizálta, hogy túl rendes voltam a csajjal.
Szóval ez egy létező jelenség, és ezt nem én találtam ki, hanem húgom, aki népszerű volt a pasiknál.
(azért teszem múlt időben, mert ma már családja van, és nem pasizik).
Igen, itt a "magyar fordítása" a szövegnek:
Amikor egy férfi ( egy jó fiú) ismerkedik egy nővel, akkor nagyon sokra tartja. Ilyeneket gondol róla:
- túl jól néz ki
- biztos népszerű a pasiknál
- rendkívül intelligens, okos
- akár feleségnek is jó lenne
- óh, ha szóba állna velem, az csoda lenne
- stb.
Mármost, minél több pozitív tulajdonságot aggat rá - amennyiben neki nincs megfelelő önbizalma - annál magasabbra önmagánál teszi a nőt, és végül el fog jutni oda, hogy a nő magasabb szinten van, vagyis értékesebb. Ezzel párhuzamosan elkezdi lehúzni a saját maga tulajdonságait is.
Na, ekkor alakul ki az, hogy a pasik kedveskedni, nyomulni kezdenek a nőkre kétségbeesetten, és mindent megtennének érte. Ez a csajnak is leesik, és nem bejövős, hiszen önbizalomhiányról árulkodik. A pasi ugyanis nem egyenlőként tiszteli, hanem maga fölé helyezi, ami hízeleg a nő egójának, de nem tud férfiként tekinteni rá.
Ha viszont levesszük a nők értékeit, ez az "jó fiú" állapot is csökken.
Példa:
- Jól néz ki, de egy rakás olyan jó nő van még a világon.
- Intelligens, de nem mindentudó. Van, amiben ő jobb, van, amiben én
- El tudnék vele képzelni egy kapcsolatot, de hogy a feleségem lenne-e az még kérdéses.
Ezen a szinten a nőt kb. egy szinten kezeli magával, következésképpen az önbizalma sem csökken le. Ha az értékeit mégjobban leviszi, akkor már rossz fiú lesz.
Példa:
- Ostoba ringyó ez, szexen kívül másra nem jó
- Még szép, hogy megcsalom, nem ér annyit, hogy kihagyjam azt a másik buxát.
Ebben a felállásban már a férfi abszolút elvette a nő értékeit, vagyis maga alá gyűrte azt. Egyúttal pedig magát fölé is emelte, ami az önbizalom növelésével is együtt jár.
Hát, röviden ennyi.
Ilyen voltam én is, vagyis kis jófiú, aki meg akart felelni minden nőnek, örültem ha rám néztek. Aztán az egyik álnok kígyó ezt kihasználta, és rájöttem, hogy hoppá, tényleg nem lehetett valami vonzó amilyen voltam.
Annyira megváltoztam, hogy most már egyáltalán nem érdekelnek a nők, ha hiszed, ha nem, már egy éve nem beszélgettem udvarlás céljából eggyel sem. Néha megtalál egy-egy azokat is lerázom hamar mert nem néznek ki elég jól. Ha úgy adódik, hogy beszélek valamelyikkel akkor most már túl arrogáns is vagyok és lenéző. Ez a véglet sem jó, de jobban érzem így magam. Külsőre amúgy is ilyennek tűnök tehát nincs probléma.
Szerintem keményíts be te is kicsit, és koncentrálj magadra, a saját életedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!