Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki? (20L)
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel az egyetemen ismerkedtem meg és nagyon tetszik. Ezzel csak az a probléma, hogy a legjobb barátnőmnek is tetszett és elmondta a srácnak aki erre kioffolta (elég kulturáltan) még szeptemberben. Akkor nem nagyon foglalkoztam a fiúval,de március óta olyan mintha alakulna valami de közben mégsem. Ezt elmondtam a barátnőmnek aki támogatná az ötletet azt mondja őt ilyen szempontból már nem érdekli. Attól félek, hogy a srác jelenleg nem vesz komolyan vagy úgy gondolja hogy a barátnőm miatt nem akarnék tőle semmit. Megmondjam neki hogy igen?2019. jún. 5. 18:44
1/2 anonim válasza:
Megmondhatod, de arra készülj, hogy lehet te is a barátnőd sorsára jutsz.
2/2 anonim válasza:
szerintem ne mondd meg, fura lenne odaállni elé és közölni, hogy attól mert régen tetszett a barátnődnek, te összejönnél vele, már a lánnyal is megbeszélted és részéről is rendben van
biztos látja rajtad, hogy mi a helyzet, főleg ha már alakul is köztetek vmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!