Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő a tipikus BÉTA?
Adott egy 24 éves férfi, aki jelenleg mesterszakot végez az egyetemen és kitűnő tanuló. Nemzetközi versenyeken vesz részt, jó helyezéseket elérve. Pénze van, az ösztöndíjait félretéve eddig kb. 3 millió Ft. De a nőknél nagyon nincs sikere. 24 évesen szűz, sőt, nem csókolózott soha senkivel. Vágyik egy nőre, de mindenki elutasította eddig, vagy nőies játszmák részeként verték át.
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy tényleg családot alapít egyszer ez az srác és boldog lesz egy nővel?
Akkor most én letisztázom a terminológiai foglamakat, mert látom némi homály van.
Alapvetően a görög betű szerinti felosztást sokszor többféleképpen szokták felosztani, van akik csak kettő (alpha, beta) hímre osztják, van akik háromra, de van ahol hat-hét csoportot is kialakítanak, illete van egy külön csoport is akikről majd később írok. Véleményem szerint 4 (+1) tovább nem érdemes osztani, de ennél kevesebb meg nem elég informatív.
Akkor sorolom ezeket a csoportokat.
- Alphahímek = azok a férfiak akiket a npk döntő része akar. Az a felső rész akire a nők több mint 80%-a hajt.
- Bétahímek = Azok akik miután már elkeltek az alphahímet jobb híján megteszik.
- Gammahímek = Őket akkor választják a nők ha tényleg semmiféleképpen nem akarnak egyedül lenni. Ha az egyedüllét és kapcsolat közt kell választani és a nők mindenáron a kapcsolatot akarják választani és bárki megteszi nekik, akkor szoktak csak innen válogatni.
- Omegahímet = Na ők az „incelek”. Azok a férfiak akikkel a nők semmiképpen nem lennének. A npk inkább kínhalált szenvednének minthogy ezekkel a férfiakkal összejöjjenek. Szokszor már a látványuktól is undorodnak a nők. Jelenleg igen gyors ütemben növekszik ez a csoport.
+ Van egy másik csoport is amit érdemes külön venni. Személy szerint én is ebbe tartozónak vélem magam. Ők a:
- Szigmahímek = akik látszólag alphahímek, csak abban különböznek, hogy többnyire magányos farkasok és alacsonyabb szociális életük van. Sokszor nem sokban különböznek az alphahímektől, de mégis mintha teljesen mások lennének valami miatt. Gyakran ugyanolyan erősek, jóképűek és egyéb tulajdonságokkal rendelkeznek mint az alphák, de valami miatt mégis magányosak. Hogy jobban megértsük ezeket a férfiakat mondok néhány filmbeli szigmahím karaktert: Clint Eastwood a cowboy filmjeiben, Brad Pitt (Tyler) a harcosok klubjában vagy a Téglából a főszereplő.
Nagyon el vannak itt tévedve az emberek ezekkel a kategóriákkal. Nem csak Alfa van meg Béta, hanem Gamma, Delta stb. 5 típus tuti van.
Az ALFA az a férfi akire a nők 90%-a hajt, tipikus macsó és nőcsábász. Béta a férj alapanyag és apajelölt. Gondoskodóak, higgadtak, megfontoltak és vmilyen szinten családcentrikusak. Ők is lehetnek szépek és sportosak, de nem nőcsábászok.
Szigmahím ezek szerint az az incel, aki önimádó, és meggyőzte magát, hogy valójában túl jó mindenkihez.
A béta az alfa, hiszen ő lesz a kölykök apja, a család védelmezője.
Az alfa a béta, aki a falka körül sündörögve vár lepattanóra, de kis eséllyel adja tovább a génjeit.
Értem...
12-es alapján Gamma vagy Omega
Már általánosban, gimiben is van ilyen tendencia, hogy a kevésbé vonzó emberek a tanulmányok, karrierbe, a tudásba menekülnek. Erről a szigmahimről még nem halottam, csak a magányos farkasról, ilyen szívesen lennék én is, de ehhez is kell genetika sajnos, luzer genetikaval soha nem leszel Clint Eastwood (filmbeli) akit nő nélkül is elismernek. A szigmahimben ugyanis ott van, hogy bármikor lehet nője, f@ sz@ csávó, csak leszarja, az omegaban viszont ott a tudat hogy lúzer mindenki szemébe és ha akarna se jönne össze semmi, ez az igazi kín, nem a nő hiány.
Én havi 2 alkalommal beszélek anyámmal, szóval... Igaz nem is vagyok még 30.
Szerintem a hapi, olyan Woody Allen típus lehet,szemüveges.
Az ilyen hapik ugyebár külső alapján nem kellenek a nőknek.
Viszont itt írta valaki, hogy ha ez a srác sikeres lesz a munkájában, komoly beosztásban,jó fizetéssel,tud találni magának nőt valamilyen technikával.
A kérdés az,hogy milyen tecnikával és milyen nőt,hol és hogyan.
Lehet, hogy phd diplomát megkapja a srác,de segítségre fog szorulni ezen a téren,tanulnia kell,önbizalmat és gyakorlatot kell szereznie.
Ami persze nem bűn,senki nem tökéletes,nem lehet mindenki Brad Pitt külsejű,és a mai rohanó világban nem olyan egyszerű ismerkedni sem és nem csak neki.
Úgyhogy,ha lesz Önbizalma,férfiasabb lesz és nem akar görcsösen szerezni magának nőt,hanem félválról veszi,teszem azt egy whiskeys üveggel "néha ordibálva" végig mer menni a körúton és a görcs helyett bele is mer rúgni a nőkbe, ez ki fogna sugározni és pár nő azért felfigyelne önkéltelenül is egy ilyen "vezérigazgatóra" és lenne nője az biztos! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!