Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek az egész életkedvét az határozza meg, hogy tetszik-e a nőknek?
Nekem konkrétan ettől függ, hogy élvezem az életet vagy gyűlölöm az egész világot.
Amikor nem érzem magam jó pasinak és úgy érzem, elérhetetlen számomra, hogy szép barátnőm legyen, akkor semmihez nincs kedvem, nem érdekel semmi, létezni sem akarok. Mindenki idegesít, semmihez nincs türelmem, a legkisebb dolgon is teljesen felidegesítem magam.
Amikor meg úgy érzem, hogy tetszem a lányoknak, vagy volt valami sikerélményem, akkor meg mintha fekete-fehérből színessé válna a világ, egy rakás dologhoz van kedvem, mindenkivel barátságos és segítőkész vagyok.
Más is van, akire ez ekkora hatással van?
Mint látod, kedves Kérdező, vannak, szép számmal.
Bár az számomra nem világos, hogy miért nem a stabil önértékelésükön dolgoznának ahelyett, hogy itt csordába verődnek és nyalogatják egymás -sebeit... Némelyek közületek, -saját leírásuk alapján- az identitáskeresés korai fázisában van. Ez abból is látszik, hogy még az elért eredményeitek is azonnal odavesznek, ha elhagy titeket "életetek értelme", a nő.
Ne vegyétek bántásnak a fenti véleményem. Végül is jobb itt picsognotok, mint drogozni, vagy meghalni autóbalesetben.
"Ne, xard le őket és élj a céljaidnak."
Imádom, amikor ezekkel a "célokkal" jönnek.
Komolyan, szerintetek milyen "célokat" kell kitűzni? Az enyém például az, hogy legyen egy jó, szerető családom egy olyan nővel, akit szeretek, éljünk egészségesen és biztonságban, és legyenek gyerekeink akiknek a lehető legjobb feltételeket tudjuk biztosítani az élet elkezdéséhez. Ez a célom.
Egyszerűen engem nem tudnak motiválni olyan "célok", hogy ilyen autóm legyen, meg amolyan karórám, pedig anyagilag elég jól állok, de ezek a dolgok nekem semmit nem jelentenek.
Hehe, mintha én írtam volna a kérdést. :D Igen, amikor úgy nézett ki randi után, végre-valahára lesz barátnőm... hát legszívesebben öleléseket ajándékoztam volna mindenkinek, aki az utcán szembejött velem és minden vagyonomat... tehát az egész 50 ezer Ft-omat jótékonykodásra szánta volna. Aztán természetesen neki se kellettem, vélhetően megint a külsőm miatt. Na, hát nem sokon múlt, hogy nem rántottam bele az autót az árokba hazafele menet. Azóta is gyűlölöm a világot; aki bejön a boltba (kereskedelemben dolgozok), azt hűvös arccal, szótlanul, mogorván fogadom.
Minek örüljek? Nekem is ez az egy célom van az életben, a pártalálás. A karrier, a pénz soha nem érdekelt a legkevésbé sem, a hobbim meg csak tűzoltás, addig se arra gondolok, hogy milyen nyomorúságos magányban élek és hogy mennyire kibszott velem az élet, amikor ezt a testet kaptam.
"Majd a válás után is kitartasz a célod mellett, amikor az asszony viszi a gyerekeket és a fele házat?"
Attól, hogy te szrul választottál és rábsztál, ez még nem törvényszerű.
Egyébként nem bullshit, tényleg el kell engedni a dolgot, mert amíg ezen kattogtok egész nap, hogy miért nincs nőtök, addig értékes időtök megy el fölöslegesen. Ami, akkor is eltelne, ha nem görcsölnétek ezen. Válasszátok a passzív ellenállást, nézzetek keresztül rajtuk. :D
Egyébként sok pénzzel barátnőt is lehet venni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!