Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső tapasztalat?
A mindent is tudó gyakoris közösséghez fordulva teszem fel a következő kérdésem:
Adott több hölgy akik bejelölnek mert tetszem nekik a képek alapján. Adott esetben ez kölcsönös. Nos ezek után eljut hozzá nem túl hosszú, nem túl rövid üzenetem mely érdeklődéssel teli az irányába és magamról is tartalmazza a megfelelő kezdeti információkat általában enyhén humoros formában.
Nos ezek után letörlik magukat, letiltanak, eltűnnek. Nem mind persze de mondjuk a fele. Nos Minek jelöl be ha legtöbbször aznap küldött üzenetre derogál válaszolni? :D (Lehet, hogy az én "elvárásaim" vannak ezt illetően az egekben a mai szinthez mérten, ki tudja.)
"Szinte bármely két (vagy több) érzék (vagy almodalitás) között létrejöhet szinesztézia. A típusokat még csak számbavenni sem lehet, hiszen bármikor jelentkezhet valaki egy olyan típussal, amire addig nem is gondoltak. Ezért a kutatók megegyeztek abban, hogy a következő módon jelölik a típust: x → y, ahol x a kiváltó, y a kiváltott, járulékos érzékleti típus."
Például ilyen egy szó - íz ami vagy egy Szó - Szag / Illat.
Természetesen elfogadom ha számodra nem helytálló, nekem a rendelkezésre álló információk és tudásom alapján ez megállja a helyét. :)
Megjegyzés: A cél a válasszal nem vita fokozás hanem építő jellegű vitában kompromisszumra jutás. :D (Szerintem minden vitának optimális esetben ez a célja.)
Két vagy több érzék. Az "izzadtságszagú kérdés" csak egy érzéket idéz meg, a szaglást (legalábbis erre gondolta a költő). Lehetne szinesztéziává fejleszteni, de minek. Pl. Olyan izzadtságszagú az írásod, hogy a monitoromra kicsapódott a sós pára. Tessék, szerintem idétlen. De ez mindegy is.
Nem tudom, mire vagy még kíváncsi, világosan leírtam, hogy ez a stílus nem nyerő, és logikailag levezettem, miért. Mert modoros, mű, mesterkélt. Olyan, mint egy szilikonmellű, seprűszempillájú, rajzolt szemöldökű, felvarrt hajú nő.
Legyél természetes, legyél önmagad.
"James Wannerton: „Ha szavakat vagy beszédhangokat hallok, olvasok vagy artikulálok, akkor akaratlanul is ízt érzek a nyelvemen." --> olvasok - ízt érzek nálam egyenrangú az olvasok és szagokat érzek párossal. :)
A látás egy érzékszerv amivel érzékelsz, úgy mint a szaglás vagy ízlelés.
A véleményed köszönöm, a levelek nem ilyen hangvételűek. Eszmesúrlódásnál igyekszem tárgyilagos és szofisztikált maradni. :) Lehet van akit zavar.
Tipikus példa amivel azt hiszem mindenki találkozott:
"Egy kirakatban lila dalra kelt
Egy nyakkendő;"
lila dal (látás, hallás)
izzadtságszagú kérdés (szaglás, látás vagy hallás attól függően, hogy a kérdés olvasott vagy hallott)
Ebben is lehet valami utolsó. :D
Esetleg kombinálva az eddigi válaszok egy részét:
Elolvassák a bemutatkozásom és úgy döntenek, hogy jobb nekik a mostani párjuk és gyorsan törlik magukat kétségbeesésükben átkozva a percet amikor véletlen óvatlanul valamiféle tetszésüket fejezték ki képeim iránt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!