Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres sok férfi csak laza kapcsolatot? Miért jobb a laza kapcsolat nekik mint a komoly?
Azt állítsátok, hogy a nők nem akarnak komoly kapcsolatot, kitettétek a lelketeket, de rájöttetek, hogy semmi értelme..egyebek.
Talán nem a k*rv*kra kéne pazarolni az időt. Sok nő vágyik komoly kapcsolatra, és ők meg arra panaszkodnak, hogy a pasik nem akarnak komoly kapcsolatot?
Akkor ez hogy is van?
És aki meg a pénz miatt izél, hogy kikell adnia a pénzt a SAJÁT barátnőjére..hát rendben. Bár nem azt mondom valaki milliókat költsön, mert nem azt várjuk el. Elég a kis apróság is, a törődés..
Majd megmondom a férjemnek, hogy nincs is felesége, mert észre sem vettem... :(
Viccet félretéve, normális férfit csak normális nő vesz észre. Ugyanakkor sok ember hiszi magát normálisnak, aki amúgy nem az és egy percig sem maradnék a társaságában, annyira lehúz és annyira nem képes megmozgatni bennem semmit. Sok embert láttam már, akinek megvolt magára a fene nagy önbizalma a sikertelensége ellenére, de az igazság az, hogy pár átmeneti nehézségtől eltekintve ha valaki rendszeresen szív egy dologgal, ott elsősorban magában kell keresni a probléma nyitját.
#25: Rendben, mond meg neki.:)
Én sem azt állítom, hogy egyáltalán nincsenek ilyen nők. De mire megyünk azzal, ha felhozod példának önmagad (aki már házas), esetleg a barátnőidet, akik már szintén házasok/kapcsolatban vannak? Ez annyit bizonyít, hogy vannak ilyen nők, de nekik már van kapcsolatuk is. Ti észre veszitek az említett férfiakat, talán fel is hívjátok rájuk a még szingli barátnők figyelmét, de ők nem ezt a típust keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!