Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres sok férfi csak laza kapcsolatot? Miért jobb a laza kapcsolat nekik mint a komoly?
Ezt most komolyan kérdezed?
- nem kell túlságosan sokat alkalmazkodni (mehet az élete ugyanúgy tovább, mint eddig)
- nincs vita a pénzen, hogy ki mikor mit fizessen
- nem kell idegesítő rokonlátogatásokra menni
- nem tartozik elszámolással senkinek semmilyen tettéről
- megmarad a függetlenség, nem kell mindig beszámolni, hogy merre jár, miért nem megy haza, miért pl horgászni megy közös kirándulás helyett, stb
Mindezek mellett pedig van kit hívni, ha kanos.
Bár férfi vagyok, és mindig is komoly kapcsolatot kerestem (most is), de be kell látnom, főleg, ahogyan egyre több nőt ismertem meg életemben, hogy megvannak ennek a maga előnyei.
Nokent annyira varom mar, hogy a valosaghubb szexbabak elerheto aruva valjanak.
Akkor a sok gyoker, aki nem baratnot, kapcsolatot stbt, csak egy kenyelmes, csettintesre a pimpilijere ugro puncit akar, vegre eltunik es konnyebb lesz a megfelelo ferfival osszetalalkozni.
Kevesebb hiszti lesz talan itt is...
Mi ez az idiotasag, h sokba kerul egy baratno? A csaj is kolt rad egy kapcsolatban...oke, nem az orosz instamodell tatjanarol es az elvart 2 havi lipfillererol es gucci taskajarol, bali utazasairol beszelek, hanem normalis nokrol. Evarol a kisboltban es Julcsirol a konyvelesrol...
ha tatjanat akarsz, akkor fizesd meg....
Baaar, ki tudja, a szexbabakat is meg kell vasarolni...gondolom akkor meg azon megy majd a rinya :D
Eljon meg a golddigger szexbabuk.kora is :D
Nekem azért jobb, mert komoly kapcsolatok vannak a hátam mögött, amik nem sikerültek valami jól. Szeretnék most csak szabályok nélkül, elkötelezettség nélkül ismerkedni, csajozni.
Plusz, most az életem más területeire is oda akarok figyelni. Pl. pénzügyek, tanulás. Nem vágyom most állandó barátnőre.
Én bármikor bent vagyok egy domináns nővel egy kapcsolatban
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!