Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hol találhatnék párt magamnak?
Nem vagyok társasági ember. Nem tudok könnyen ismerkedni. Neten próbálkozom, eddig nem sok sikerem volt. Igazából sehol nem vagyok olyan helyzetben hogy ismerkedhessek, szinte alig látok korombeli, aranyos lányt aki tetszene nekem. Pedig Budapesten lakom.
Mindenki rendesnek mond engem. Ha lenne barátnőm akkor persze nem csak otthon ülnénk, hanem lennének programjaink, meg persze vele beszédesebb lennék, csak idegenekkel vagyok szűkszavú.
Az ilyen természetű 20-25 év közötti férfiak hol tudnának ismerkedni?
Esetleg tinder? Vagy ha tetszik egy lány, szólítsd le, nem veszíthetsz semmit.
Meg az se baj ha eljársz néha erre arra, különben elég nehéz dolgod lesz
Néha az életben le kell mondani bizonyos dolgokról és be kell érni kevesebbel is. Azaz ha nekem pl nem lehet Ferrarim, de mégcsak egy Skodám sem, akkor be kell érnem egy használt Trabanttal.
Vagyis érd be kevésbé aranyos és kevésbé szimpatikusabb lányokkal is.
#2-es Én is hasonlóképpen cselekedtem a múltban..szakítás lett a vége, így szerintem ez nem teljesen igaz amit írtál.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!