Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találhatnék végre párt?
Már unom, hogy telnek az évek és egy nőt nem találok magamnak. Évek óta nem volt csajom. A neten ismerkedek, de akik járni akarnának velem, azok 100-200 km-re laknak. A prosti lenne a megoldás, hogy történjen valami végre?
Mert egyszerűen nem látok más kiutat, csak elmennek az évek a semmire. Én nem ragaszkodok kapcsolathoz, de a szex hiányzik.
"A neten ismerkedek, de akik járni akarnának velem, azok 100-200 km-re laknak"
Az nem sok egyáltalán! Csak ennyin múlik...?
"Az nem sok egyáltalán! Csak ennyin múlik...?"
Persze nem sok a 100 km távolság. 1 óra 40 percet ki utazgatna? Hát én biztos nem. Meg aki szexet akarna az 200 km-re lakik, hát 4 órát sem utazok egy szexért.
"Én pedig felülök a vonatra, végigdolgozom mintha az irodámban lettem volna, aztán megtáncoltatok egy lányt akivel neten ismerkedtem össze"
Ezt hogyan csinálod? Elutazol másik városba és elviszed egy discoba megtáncoltatni szombat este?
“Én nem ragaszkodok kapcsolathoz, de a szex hiányzik.”
Csak a szex miatt akarnál párt?
Inkább menj qrvához...
Öcsém te hülye vagy! 100 kilométer lófasz.
Ha neked sok akkor marad a magány és a szex hiány.
Ha nem akar senki randizni veled egy hetvenezres városból is azt bizonyítja hogy veled van a baj.
Jó dolog a messzi lány. Csak akkor találkozol vele ha akarsz, nincs véletlen összefutás, távol az anyós, szinte biztos a szex.
Én több csajt importáltam magamnak a netről, és bizony néha 100 kilométer felettieket.
Legalább látod az országot, és a buszon is tudsz ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!