Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért hiszik azt, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik azt, h kigyúrtan jönnek be a nőknek, amikor valójában az átlagos/vékony férfiak sokkal jobban bejönnek?

Figyelt kérdés
Rengeteg vékony/átlagos férfi önbizalomhiányos, miközben pont ez az alkat jön be a legtöbb nőnek. A kigyúrtak csak egy szűk rétegnek jönnek be.
2019. jún. 3. 06:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát ezt meg honnan veszed?
2019. jún. 3. 09:01
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Különbséget kell tenni a szteroidhuszárok közt és akik eljárnak konditerembe,van rajtuk izom,de nem kétajtós szekrények.
2019. jún. 3. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
182cm/75kg vagyok. Minden eddigi barátnőm tett megjegyzést arra, hogy nagyon vékonyvagyok. Soha nem találkoztam olyan nővel akiknek tetszenek a vékony pasik. Olyan is volt aki azt mondta, inkább lennék kövér, csak vékpny ne.
2019. jún. 3. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Erre ugyanaz a magyarazat, mint amiert az ot centis, glitteres karmokat nehany no csinosnak tartja.
2019. jún. 3. 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Pont leszarom, hogy átlagos, vékony, vagy kigyúrt.... Ha nem tetszik a feje, akkor kuka így is, úgy is....
2019. jún. 3. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Rengeteg vékony/átlagos férfi önbizalomhiányos, miközben pont ez az alkat jön be a legtöbb nőnek. A kigyúrtak csak egy szűk rétegnek jönnek be."

Igen a vékony alatt a nők a szálkás nem ki gyúrt de van némi test felépítést értik. Tehát aki biciklizik , fut,focizik,kosarazik sincs kigyúrva és lehet vékony de nem össze tévesztendő a számítógép előtt ülő andriskával akinek olyan a teste mint egy 12 évesnek.

2019. jún. 3. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
182/78 vagyok! Eddig az összes lánytól azt hallgattam hogy túl kövér vagyok! Fogyhat le ! Mert az átlag férfi súly szerintük 65-70 kg.
2019. jún. 3. 10:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Valóban jól néz ki ha egy férfi vékony tényleg... Jesszusss...

A barátom sportos izmos de nem kigyúrt állat, kettő közötti.

Mindenhol látszik egy kis izom.

A férfiak is azt szeretik ha a nő nem egy lapos deszka. Van egy formás jó segge feszesebb has, és a combjainak is van formája.

2019. jún. 3. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
A vékony alatt mint kell érteni? Az olyanokat, mint Sebeők?
2019. jún. 3. 17:13
 20/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
A kérdező miért hiszi azt, hogy a férfiak azt hiszik, hogy kigyúrtan jönnek be a nőknek, és hiteti el magával, hogy az átlagos/vékony férfiak jönnek be nekik, mikor a valóság az, hogy minden nő más testalkatot preferál? =)
2019. jún. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!