Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiúk miért nem vonzóak a lányoknak?

Figyelt kérdés

Azok a fiúk akik normálisan viselkednek a lányokkal, szolidak. Tehát "jó fiúk" azok miért nem kellenek a lányoknak?

Én is ilyen vagyok és nem jön össze egy lánnyal sem semmi.

Munkatárs nőim is azt mondták egyszer hogy én nem olyan fiú vagyok aki csak úgy lefeküdne lányokkal. Pedig ez nem igaz, benne lennék kalandba, de egyből mindeki a jó fiút látja bennem. Ami amúgy nem lenne baj ha lenne barátnőm, de így nem jó.

Mirert nem vonzóak az ilyen fiúk?

Attól még én is szeretek szexelni, és az ágyban tudok vad is lenni:D

Ráadásul magas is vagyok ami elvileg vonzó, sportolok is.

2019. jún. 2. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Ettől még lehet nem vagy vonzó.
2019. jún. 2. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Valószínűleg személyiség tekintetében egyszerű vagy, mint a százas szög. Ha nem vagy hajlandó kilépni a komfortzónádból, akkor a helyzeted továbbra sem fog változni, csak szólok.
2019. jún. 2. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Azért mondják azt, hogy te nem olyan fiú vagy, aki élből dugna velük, mert ez a lekoptató szövegük, csak megeszed. 31F
2019. jún. 2. 14:16
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
Mert a nők sokkal inkább puncival gondolkoznak, mint a férfiak a farkukkal, hiába mondják az ellenkezőjét, a szexuális vonzodasodat erzekeltetned kell felé az elejétől, hogy érezze azt hogy te éppen vadaszol rá és nem baratkozol, panaszkodnak, hogy minden férfi a farka után megy, de igazából ez kell nekik, mindenféle szín és szerepjatek nélkül nem tudod felszedni, egyből mutatni kell minden lapot, lehetőleg még nagyzolj is. A barátkozó, jofiusag arra jó, hogy nem nagyon veszthetsz vele, nem fognak megalazni, viszont csak a szexuális közeledessel tudsz célba érni, ott viszont ha nem josz be neki, kapsz hideget-meleget, szetverethetnek, feljelenthetnek, meg lazán elleszel konyvelve egy perverz feregnek csak azért mert nem születtél jóképűnek, szóval döntsd el, hogy megeri neked ezt kockáztatni, szemelyszerint nekem nem, úgyhogy leszarom.
2019. jún. 2. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert a legtöbb ilyen önjelölt "jófiú" valójában nem is rendes, nem is jó, csak annak adja ki magát, hogy puncihoz jusson.
2019. jún. 2. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Mert a diósgyőri Vas-és Nőgyárban direkt úgy szerelik össze őket,hogy ne a "jófiúkat" válasszák.(Nekem elhiheted,ott dolgoztam a szalag mellet,csak kirúgtak,mikor rájöttek,hogy lopkodom az alkatrészeket.)

Hülyeséget félretéve,mi nem tudjuk,hogy mi benned a hiba.Kivéve,ha teljesen tökéletes vagy,ti. a nárcisztikusok nem szerethetőek.

2019. jún. 2. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert ezek a "jó"fiúk , sokszor nem is olyan "jó"fiúk. Ezt angolul a "niceguy" kifejezéssel mondják. Ez kb azt jelenti, hogy valaki hangoztatja, hogy milyen kedves, és lovagias stb, de amikor visszautasítják elkezd mocskolódni, meg ócsárolni, mand elmondja hogy az ilyen KEDVES , és JÓ fiúk nem kellenek senkinek. Amikor csak azért nem kellenek senkinek mert érzelmileg egy 12 éves tini szintjén vannak és EGYÁLTALÁN nem kedvesek.

Itt van egy vidi róluk, hogy lásd miről beszélek, bár angolul van:

. [link]

Nem mondom, bogy te ilyen vagy, de a gyk tele van ilyen alakokkal.

2019. jún. 2. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet azzal, aki nem érzi magát jófiúnak, de mások szerint az?

-Szeretne kevésbé segítőkész lenni, de nem mindig jön össze neki.

-Szeretne önzőbb lenni, próbálkozik is ezen a téren, de továbbra is kedvesnek tartják.

-Nem dohányzik, köhögést vált ki nála.

-Nem fogyaszt alkoholt, az izét rühelli és felesleges pénzkidobásnak tartja a fogyasztását.

A kérdésem a kedves porul járt hozzászólóhoz, a veled való kapcsolat esetén sikerülne-e belőle is egy tahót faragnod?

2019. jún. 2. 18:33
 19/19 anonim ***** válasza:
#18-as, ha valaki mások szerint "jófiú", az nem azt jelenti, hogy nem tahó, hanem azt, hogy unalmas, fantáziátlan, egyszerűcske, sóher, és egyáltalán nincsen benne semmi vonzó. És nem, NEM a tahóság a vonzó, hanem a szexuális kisugárzás és az a fajta kezdeményezőkészség, amely zökkenőmentesen tudja kezelni a visszautasítást is (= nem hisztizik, hanem tudomásul veszi, és nem nyomul tovább, és nem is hull a porba összetörten a hatására).
2019. jún. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!