Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk miért nem vonzóak a lányoknak?
Azok a fiúk akik normálisan viselkednek a lányokkal, szolidak. Tehát "jó fiúk" azok miért nem kellenek a lányoknak?
Én is ilyen vagyok és nem jön össze egy lánnyal sem semmi.
Munkatárs nőim is azt mondták egyszer hogy én nem olyan fiú vagyok aki csak úgy lefeküdne lányokkal. Pedig ez nem igaz, benne lennék kalandba, de egyből mindeki a jó fiút látja bennem. Ami amúgy nem lenne baj ha lenne barátnőm, de így nem jó.
Mirert nem vonzóak az ilyen fiúk?
Attól még én is szeretek szexelni, és az ágyban tudok vad is lenni:D
Ráadásul magas is vagyok ami elvileg vonzó, sportolok is.
Mert a diósgyőri Vas-és Nőgyárban direkt úgy szerelik össze őket,hogy ne a "jófiúkat" válasszák.(Nekem elhiheted,ott dolgoztam a szalag mellet,csak kirúgtak,mikor rájöttek,hogy lopkodom az alkatrészeket.)
Hülyeséget félretéve,mi nem tudjuk,hogy mi benned a hiba.Kivéve,ha teljesen tökéletes vagy,ti. a nárcisztikusok nem szerethetőek.
Azért mert ezek a "jó"fiúk , sokszor nem is olyan "jó"fiúk. Ezt angolul a "niceguy" kifejezéssel mondják. Ez kb azt jelenti, hogy valaki hangoztatja, hogy milyen kedves, és lovagias stb, de amikor visszautasítják elkezd mocskolódni, meg ócsárolni, mand elmondja hogy az ilyen KEDVES , és JÓ fiúk nem kellenek senkinek. Amikor csak azért nem kellenek senkinek mert érzelmileg egy 12 éves tini szintjén vannak és EGYÁLTALÁN nem kedvesek.
Itt van egy vidi róluk, hogy lásd miről beszélek, bár angolul van:
. [link]
Nem mondom, bogy te ilyen vagy, de a gyk tele van ilyen alakokkal.
Mi a helyzet azzal, aki nem érzi magát jófiúnak, de mások szerint az?
-Szeretne kevésbé segítőkész lenni, de nem mindig jön össze neki.
-Szeretne önzőbb lenni, próbálkozik is ezen a téren, de továbbra is kedvesnek tartják.
-Nem dohányzik, köhögést vált ki nála.
-Nem fogyaszt alkoholt, az izét rühelli és felesleges pénzkidobásnak tartja a fogyasztását.
A kérdésem a kedves porul járt hozzászólóhoz, a veled való kapcsolat esetén sikerülne-e belőle is egy tahót faragnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!