Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100-ból hány fiú próbálkozik random lányoknál buszon, parkban stb? 24/F
Én szoktam. De ettől függetlenül sikertelen vagyok a nők terén és még a mai napig nem tudtam egyszer sem párkapcsolatot kialakítani.
Leírom a főbb problémáimat ezzel kapcsolatban.
- Elsősorban kezdjük ott, hogy egy vadidegen nőről nem tudsz semmit, azaz fogalmad sincs, hogy mik azok a témakörök, amik érdeklik. Így igencsak nehéz ismerkedést indítani.
- A buszon való ismerkedéssel az a gond, hogy eleve egy csomó nőn ott van a fülhallgató és ha hozzájuk merészelsz szólni akkor sértődötten rántják ki a fülükből és miután válaszoltak egyből vissza is dugják. Na most egy ilyennel hogy lehet ismerkedni?
- Akkor a másik eset meg amikor elhatározom, hogy na most odamegyek és leszólítom a csajt, de pár másodpercre rá előjön egy pasi és elkezd csókolózni a csajjal. Tehát egy egyedül várakozó csajról nem egyszer derült ki, hogy épp a pasijára vár.
- A tömegközlekedésen való ismerkedéssel az is gond, hogy baromi gyorsnak kell lenned, mert lehet, hogy pár másodperc múlva a csaj leszáll a következő megállónál, sosem tudhatod mikor fog egyszer csak váratlanul leszállni.
- Ha sikeres is vagy és szimpatikus is vagy a csaj szemében, akkor is az esetek döntő többségében ki szokott derülni, hogy TÉNYLEG van pasija a csajnak. És nyilván nem fogja a több hónapja/éve megismert pasiját dobni teérted, akit kemény pár perce ismert meg.
Most persze nem azt mondom, hogy lehetetlen. Csak azt, hogy nagyon-nagyon nehéz. Hacsak nem nézel ki úgy mint mondjuk Brad Pitt és nem vagy látványosan nagyon gazdag vagy jólöltözött, akkor túl sokat ne várj. Persze próbálkozni mindig lehet (és kell is). De a lényeg, hogy ne akaszd föl magad, ha holnap kimész leszólítasz tíz nőt és egy sem jön össze...
Van kb. 8 beszélgetőpartenerem, nincs szükségem többre.
Csakhogy én Dunát tudnék fakasztani, hogy mennyi nőismerősöm van, akik csak beszélgetőpartnerek. Azt szeretném hogyha végre valahára szex/párkapcsolat is összejönne.
“Kopj le dagadék” hasonló lekoptatasban már nekem is volt részem! Soha többet random buszus ismerkedés..
Szerintem akkor érdemes ilyenbe belevágni ha az ember jól nézz ki, de abban az esetben van cerlszerubb hely az ismerkedésre a busznál.
EMBEREK! Ez a hely nem arra van, hogy sajnaltassatok magatokat. Nem nyavajogni kell, hanem igenis tenni azert, hogy valami sikeruljon, ti elkenyeztetett szarok. A nyolcas valaszolot lepontoztatok, jelenleg 0%-on all. MIERT? O volt az egyetlen, aki hasznos dolgot irt! Csak ti, eletkeptelen csigak, nem akarjatok meghallani az igazsagot, annyira elvesztek a kifogasaitokban. Igenis lehet lanyokkal ismerkedni, igenis orulnek ok, ha odamentek hozzajuk. Buszon ne probalkozzatok, mert ha rossz vege lesz, utana kinos az egesz. Mindenhol mashol ajanlom. MINDENHOL.
Most pedig rajta, pontozzatok csak le. A kerdezonek meg nagyon sok sikert, latom, te pozitivan allsz a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!