Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó nő vagy jó pasi van több Magyarországon?
Akárhogy nézem, sokkal több jó nőt látok, mint férfit. Mintha minden jó pasira jutna legalább két jó nő. Ti hogyan látjátok ezt?
N
"a magyar nők mennyivel jobban néznek ki a magyar férfiaknál átlagban"
Nőként könnyű jól kinézni, pláne fiatalon. Arról nem is beszélve, hogy ma már a csapból is az folyik, hogy a sovány és a kövér nő is minimum világszépe. A kövér férfiakról mikor fogják ezt mondani?
Sehol nem hallottam, hogy egy kövér nőre azt mondanák világszépe (most nem megbántva őket). És könyörgöm, vonatkoztassatok már el a sminktől, egy nő nem a sminktől lesz szép, az arcvonásokat kell nézni, én ez alapján vontam le a következtetésemet.
Meg mi az, hogy fiatalon könnyű jól kinézni egy nőnek?:D Ebből kiindulva egy férfinek miért nem könnyű jól kinézni fiatalon? Annyi hülyeséget hordtok itt össze, csak hogy mentsétek a nyílvánvalót... Pedig nem bántásból írtam, hanem, mert ezek a tények, aki nyitott szemmel jár, úgyis làtja.
Nem vonatkoztathatsz el a sminktől, mivel a felnőtt nők mindennapjaihoz hozzátartozik. Abban egyetértek, hogy egy nő nem a sminktől lesz szép, de mégis alkalmazzátok kisebb-nagyobb mértékben.:) Ráadásul még egymáson is nagyobb jelentőséget tulajdonítatok neki, mint a férfiak. Férfit még nem hallottam olyat mondani, hogy "XY-nak nagyon jó a sminkje", míg nőktől elég gyakran. De az is igaz, hogy egy rossz sminket viszont ugyanúgy megjegyez férfi és nő egyaránt.
Valóban nem mondják azt a kövér nőkre, hogy világszépei, de valahogy a férfiak mégis elfogadóbbak a kövérséggel szemben. Sőt, a férfiak ízlése jóval szélesebb skálán mozog. Vannak olyanok, akiknek igenis a husisabb nők tetszenek, másoknak a nagyon vékonyak, megint másoknak meg a kisebb-nagyobb mértékben kisportoltak, de egy átlagos testalkatú nő nagyjából minden férfinak tetszik. A nők férfi ideálja rendszerint nagyon hasonló, a különbség a szem és hajszínben, illetve a stílusban van, már ami a külsőségeket illeti.
"Meg mi az, hogy fiatalon könnyű jól kinézni egy nőnek?:D Ebből kiindulva egy férfinek miért nem könnyű jól kinézni fiatalon?"
Egy fiatal lány (16-25) ha nem kórosan vékony vagy kövér, van némi nőies alakja és az arcát sem baltával faragták (ebbe a kategóriába a nők kb. 95%-a beletartozik), akkor már minimum átlagos, tehát vonzó a férfiak számára. Ezzel szemben egy 16-25 éves fiú még éretlen. Kisportolhatja magát, de attól még nem lesz férfias, mert a kiállása nem az. A férfias tulajdonságok (amiktől vonzó lesz a nők számára) valahol 25 felett alakulnak ki mind külsőre, mind személyiségre. Előtte csak következtetni lehet rá, hogy mennyire lesz "jó pasi", ami vagy bejön, vagy nem. Tehát nézhet ki jól egy fiatal fiú is, de férfias nem lesz, ellenben egy fiatal lány a nőiessége csúcsán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!