Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó nő vagy jó pasi van több Magyarországon?
Akárhogy nézem, sokkal több jó nőt látok, mint férfit. Mintha minden jó pasira jutna legalább két jó nő. Ti hogyan látjátok ezt?
N
Kinek mi a jó, kinek mi a szép?
Fogjátok már fel végre, hogy a szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Én meg azt látom, hogy hazánkban rengeteg az elhízott ember és kevés a jól kinéző.
Jó nőből van több egyértelműen. (Egy nőnek sem kell leszbinek és egy férfinak sem búzának lenni, hogy meg tudja mondani a saját nemébe tartozóról, hogy jó-e vagy sem)
25/F
Én nap mint nap rengeteg emberrel találkozom változatos korosztályból (közlekedés és munkahely miatt). Én is azt látom, hogy a nők jobban adnak magukra, a férfiak meg inkább elhanyagoltabbak. Aztán lehet ez azért van, mert a nők jobban tudnak öltözködni stb a férfiak meg legyenek kövérebbek vagy gizdábbak ugyan úgy felveszik a répagatyát meg ezt a suttyú páwa stílust öltik magukra. Meg láttam még olyat is, hogy derékig ér a csávó haja és/vagy hosszú igénytelen szakálla van.
Azért van mindkét nemben véglet. Vannak akik nagyon gányul néznek ki, mások meg túltolják.
Itt arról van szó, hogy a nők a férfiakat vonzalom alapján sokkal alacsonyabban pontozzák, mint amennyire a férfiak a nőket. Lásd a statisztikát:
Illetve fontos lenne még azt is tudni, hogy a férfiak estében viszont a külső kinézet nem olyan fontos mint a nők estében, így sok férfi eleve fölöslegesnek érzi, hogy metroszexuális legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!