Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó nő vagy jó pasi van több Magyarországon?
Akárhogy nézem, sokkal több jó nőt látok, mint férfit. Mintha minden jó pasira jutna legalább két jó nő. Ti hogyan látjátok ezt?
N
Szerintem totál szubjektív hogy kinek mi a JÓ.
Pl nézhet ki valaki k...a jól ha mellé olyan személyisége van hogy 2 szót szól és elsírod magad. Mer mondjuk pl olyan buta.
Na most akkor ő jó v rossz ?
Dugni valót és szexpartnert lehet találni sok helyen.
Intellektuálisan művelt embereket már kevésbé.
Ok persze én elfogadom hogy valaki azt nézi hogy jól orálozzon és tesz rá hogy összekeveri Mianmar-t Marokkó-val. Vagy hogy neki József Attila mondjuk metál énekes.
Kinek mi a jó és mi szerint.
Szerintem is a nőkből van több, akik jól néznek ki, de ez nem jelenti azt is, hogy lelkileg is jók lennének, sőt...
A férfiak közül talán azok a jobbak, akik autisták (és itt pozitív értelemben mondom, hogy ők szebbek, mint az átlagosak).
Az autista ferfiak szebbek? Hogy jon a kulso az autizmushoz?
"Az arányok szerintem teljesen megegyeznek, mármint ha a természetesen "jó nőket" és "jó pasikat" vesszük. A többi csak smink, hajfesték, öltözködés..., ami nem más, mint egyszerű optikai tuning. Nem lesz tőle jobb a viselője, csak annak látszik."
Van igazság abban, amit #10 mond. Nem mindegy, hogy valaki jó, vagy csak jónak látszik. Mitől lenne jobb valaki attól, hogy több időt/pénzt/energiát fordít a külsejére? Attól még ugyanolyan ember marad.
Egyértelmű, hogy jó nőből. A munkám miatt rengeteg emberrel vagyok kapcsolatban, helyes férfit alig-alig látok, ellenben helyes nőt nagyon sokat (és a közhiedelemmel ellentétben nem mindegyikükön van tíz tonna smink). Mondom ezt heteró nőként.
A magyar férfiak sajnos sem külsőre, sem belsőre nem nagy eresztések, csak kicsit sokat gondolnak magukról.
#17,19: Ez csak annyit jelent, hogy a nők egymást is felmérik, míg a férfiak csak nagyon ritkán. Nőként természetes és ösztönös, hogy folyamatosan monitorozod a konkurenciát. Ráadásul sokszor megfigyeltem már, hogy nőként könnyen rámondjátok egy másik (férfi szemmel teljesen átlagos, vagy akár kicsit átlag alatti) nőre, hogy "csinos, dekoratív, dögös", kizárólag a stílusa, sminkje, haja alapján. Tehát nálatok ezeknek nagyobb súlya van az "ítélet" meghozatalakor és még arról nem is beszéltem, hogy ugyanaz a nő teljesen más értékelést kap, ha barátnő, esetleg számotokra semleges (nem ismeritek, csak képen láttátok, esetleg az utcán sétálva), vagy valamilyen téren konkurens (pasik, suli, munka...).
Hetero férfiak egy másik férfi testfelépítését nézik a szépség helyett (a férfi szépség egyébként is egy megfoghatatlan fogalom). Így pl. Schwarzenegger jó pasi lesz egy szakadt csöves ruhában is, míg Lagzi Lajcsit hiába bújtatják több százezret érő stílusos ruhába, akkor is csak egy átlagos férfi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!