Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakin sikerrel segített már szakember, hogy feloldódjanak a gátlásai, és végre tud nyitni, természetesen ismetkedni, akár kezdeményezni?
Nekem is egyszer hasonlóan szerencsém volt, mint a 4esnek, hasonló vagyok én is: nyitni alig tudok, ha elindult valami beszélgetés, akkor már nincs gond. Ahogy egyszer megfogalmaztam: nálam az embereknek több időbe telik rájönni, hogy jófej vagyok, mert eleinte nehezen nyitok. Aztán mindig jöttek a meglepetések, hogy "azta, de jól táncolsz", mondom ja, versenyeztem, csak nem zúdítom rá az emberekre rögtön, hogy mi mindenben vagyok milyen szuper, mert azt hiszem, hogy annyira nem érdekli őket. Aztán mikor hugi megismerkedett anno sógorommal, eleinte csak nevettem rajta, mert ő olyan ember volt, hogy ha meséltél neki egy történetet, az biztos, hogy vele is megtörtént, sőt - és itt kezdődött egy féligazságokkal teli mondóka, hogy de neki meg sokkal jobb volt :D És bejött neki. Ő az, aki pl egy esküvő elején ha leül egyedül egy asztaltársasághoz, másnap az egész násznép ezer éves cimbiként köszönti őt a reggelinél, mindenki tudja a nevét, mert jól adja magát elő. Ezt igyekszem megtanulni tőle.
Visszatérve a vonatozáshoz.
Életemben először szedtem magam össze, hogy leszólítsak egy lányt a vonaton, mert egy nagyobb társasággal volt,de kivonult a fülkéből egy könyvvel. És tényleg nem harapott! :D Pár mondatot dumáltunk, kedves volt, utána párszor találkoztunk, de nem lett belőle semmi.
Azóta rájöttem, hogy nem is vagyok olyan gáz, és annyira nem is nehéz nyitni, persze jól kell választani! Sosem megyek oda a nagydumás, nagyon vagány csajokhoz, mert én sem vagyok ilyen, és a másik végletet is kerülöm, mert az is kínszenvedés, ha a másik egy szavakkal válaszol.
Szóval neked is hasonlóakat javasolok, próbálkozz mondjuk eleinte nénikkel-bácsikkal. Aztán közömbös emberekkel, majd jöhetnek, akiktől akarsz is valamit.
#9 Én vonzódom a cukifiúkhoz, akikkel el lehet jól beszélgetni, meg emellett jól is néznek ki.
Ha te ronda vagy, akkor nem csoda, hogy taszítod a lányokat, erőssen kétlem, hogy beszélgetéssel taszítanád. Ha nem nézel ki jól, akkor tökmindegy mit csinálsz, sőt ha nyomulsz, csak rosszabb, mert akkor nem “cukifiúnak” fognak tartani, hanem bunkón elhajtanak.
OFF
@13
Remélem, hozzájárulsz ahhoz, hogy innentől kezdve a te hozzászólásodat használjam fel ellenérvként azokban a vitákban, amelyekben arról van szó, hogy a csúnya férfiak társkereső helyett élőben próbálkozzanak. Én egy dagadt, ronda, de nem igénytelen srác vagyok, de pont ezt ugatom én mióta: attól, hogy leszólítok valakit (a.k.a. "élőben ismerkedek"), nem lesznek jobbak az esélyeim, mintha csak írogatnék a nagyvilágba a csodára várva, és nem is értem, mi értelme ennek a fals hitegetésnek. Mindenesetre előtted is emelem a kalapomat. "Jó" látni, hogy a nők tényleg csak külső alapján döntenek, ráadásul azonnal. Jót tesz az egómnak tudni, hogy nekem nemcsak társkeresőn, de az életben sincs esélyem... de legalább őszinte vagy, végre valaki a parasztvakítás helyett a tényeket közli. Na mindegy, a lényeg az, hogy ezt a válaszodat most elmentettem, jól jöhet még.
Szólítottak le, de többnyire durván, tolakodóan, felfűtve, és nyilvánvalóan nem a tartós kapcsolat vágyának zászlaja alatt. Ezt szerintem minden nő igyekszik rövidre zárni és miharabb elfeledni.
A tinédzser-éveim után nem jártam el ismerkedős helyekre, az addigiakat sem élveztem nagyon. Arra vágytam, hogy azok során ismerjek meg másokat, amiket magam is szeretek.
Szerintem ez a gátlásosság élből ellehetetleníti, hogy észrevegyem, ha valaki mégis úgy közeledne. Ha beszélgetek, azt is elbukom a szorongással, nem tudom átadni, megnyitni magam. Volt pár kivételes eset, amikor a másik félt ez nem tántorította el, túléltük valahogy az első időszakot, és párkapcsolat szövődött belőle, de a döntő többség - el nem ítélhető módon - nem vállalja ezt fel, nem néz ki belőlem annyit, hogy érdemes legyen (hiszen nem tudom magam jól képviselni), sőt, a felszínesebbek szerintem kifejezetten üresfejű csitrinek tartanak - különben miért ne csillantanám meg azt, amim van (értem alatta az olyan profán dolgokat, mint a saját vélemény, érvelni tudás, vagy csak önfeledt bolondozás).
#4 lennék újra, a 13-ra és az utána következőre reagálva:
Mindenkinek fontos a külső, nyilván te sem azokat szólítod meg, akik nem tetszenek, a csaj szíve joga elutasítani. Az, hogy ezt hogy teszi, az már róla állít ki bizonyítványt, „a stílus maga az ember”. Viszont ez azért jó, mert senki se szomorkodott még olyan után, aki bunkón utasította el (aki mégis, annál azért nincs minden rendben az önértékelés terén). Egy nő véleményéből következtetést levonni meg egy kicsit erős, szóval ne a 13-asra alapozz :D
Ja és ez egy verseny, nem a lánnyal versenyzel, hanem a többi sráccal aki ismerkedik. Lehet edzeni, ami megjegyzem amellett, hogy jól nézel ki tőle, még egészséges is, levágatni a hajadat, szépen öltözködni, ezek mind filléres dolgok, nem kell Tommy Hilfigerben járnod... aztán ha megvolt az első benyomás, de közben nincs közös témátok, akkor ezen is bukhat a dolog. Megjegyzem, hogy van olyan is, hogy a fickót nem érdeklu, mit mond a nö, aztán nem érti, miért nem lesz semmi...
Ja és nem szerencse. Még nem volt olyan, hogy bárki bunkó módon válaszolt volna vissza.
Szakember meg tudja változtatni a külsődet?
Csak pénzkidobás
Egy nő esetében igen, meg tudná. A problémáimon viszont nem segítene a külsőm manipulálása.
Tehát... létezik bármi, hatékony segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!