Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeken a problémákon egy szakember tudna változtatni? És milyen módszerekkel?
Sziasztok.
Lassan 4 éve nap mint nap küzdök ezekkel a problémáimmal és mára már eljutottam odáig,hogy belátom egyedül sajnos nem tudok megváltozni.
Sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam,az önértékelésemmel is súlyos problémák vannak, szociális fóbiám is van és emellett ami még nagyon aggaszt,hogy egyre gyakrabban van hangulatingadozásom is. Ezek a problémák már 4 éve minden nap jelen vannak az életemben és sajnos a mindennapjaimra is hatással vannak.
Egy másik dologban szeretném még a segítségeteket kérni. Egy lányról lenne szó de itt nem szeretném leírni az egész történetemet de ha valaki rám ír privát üzenetben szívesen megosztom vele és azokat a problémákat amellyekkel minden nap szembe kell néznem privát üzenetben bővebben kifejtem.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Elnézést kerek ha rossz témában tettem fel a kérdésemet.
Kezdésként olvasd el a következő szerzők összes művét:
Dr. Csernus Imre, Louise L. Hay, Bagdi Bella, Szabó Péter motivációs előadó, Kurt Tepperwein, Osho, Alan és Barbara Pease.
Segíteni fognak neked ezek a könyvek. Ha a továbbiakban is úgy érzed, hogy a problémád fenn áll, keress fel egy pszichológust.
Tud segíteni, de pontosan nem tudom, mely módszereket fogja alkalmazni. Nem vagyok pszichológus, nem értek hozzá annyira.
Viszont kérlek, menj el a pszichológusról, és ne írj ki még egy kérdést, hogy tud-e segíteni vagy sem. Már megkaptad a választ.
21/L
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Ha minden igaz a jövő hét folyamán eljutok egy pszichológushoz és bízom benne,hogy minél hamarabb megoldást találunk a problémámra és meg tudok változni mert ez így nem mehet tovább.
Tulajdonképpen a fodrász, a kozmetikus, a személyi edző és a plasztikai sebész mind-mind szakemberek, ők tudnak segíteni rajtad.
Ha a kinézeted miatt a nők körülrajonganának, nem lenne időd semmi ilyesmire a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!