Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyáltalán miért akar bárki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán miért akar bárki kezdeményezni manapság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én már kiszálltam a húspiacról, engem nem érint. :)

De kíváncsi vagyok...

Kit mi motivál még arra, hogy kockáztasson, kitegye magát a megaláztatásnak?

4XF

2019. máj. 29. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindenki lesz 4x évesen impotens. Mondjuk a normálisabbja ennyi idősen elégedett családapa.
2019. máj. 29. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem megaláztatásnak élem meg, hanem sokkal inkább próbatételnek, amit valahogy illene megugrani. Komoly dillemmákat és aktivitást szoktak kiváltani belőle azok a nők, akik felkeltik az érdeklődésemet. Teszek értük, pörgök, forgok, teszek veszek, próbálkozom. Aztán ha nem megy, hát nem megy. De bevallom őszintén.. egy kezemen meg bírom számolni hányszor nem sikerült úgy összejönnöm egy-egy nővel, hogy nagyon akartam és bőven térdepeltem érte. A szó nemes értelmében.
2019. máj. 29. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Adrenalinfüggőség
2019. máj. 29. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Miért ne lehetne manapság is kezdeményezni?

Szerintem semmi megalázó nincs abban, ha valaki intelligens módon közeledik, és úgy kap egy visszautasítást. Nem repül senki szájába a sült galamb csak úgy, keresni kell és próbálkozni, férfiaknak és nőknek egyaránt. Ebben semmi szégyellnivaló nincs. Az a gáz, hogy manapság a emberek elrejtik az érzéseiket ahelyett, hogy felvállalnák. Lazán kell ezt felfogni.

23/n

2019. máj. 29. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
33%

@4

"Szerintem semmi megalázó nincs abban, ha valaki intelligens módon közeledik, és úgy kap egy visszautasítást."

Ez jó, sokat elárul, hogy alapból visszautasításról indul minden próbálkozó, és azt kell valamilyen csoda folytán megjavítania... Egyébként még ha nem is megalázó, az egónak akkor is végképp jót tesz.

2019. máj. 30. 05:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Én már aszexuális lettem, hidegen hagy a másik nem. Úgy élek, mozgok közöttük, mint ha ott sem lennének, keresztül nézek rajtuk. :)) Egyébként elváltam, tehát tudom miről szól/szólt ez az egész, de már többé nem kérek belőle. Sokkal jobb egyedül. :))
2019. jún. 2. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!