Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán miért akar bárki kezdeményezni manapság?
Sziasztok!
Én már kiszálltam a húspiacról, engem nem érint. :)
De kíváncsi vagyok...
Kit mi motivál még arra, hogy kockáztasson, kitegye magát a megaláztatásnak?
4XF
Miért ne lehetne manapság is kezdeményezni?
Szerintem semmi megalázó nincs abban, ha valaki intelligens módon közeledik, és úgy kap egy visszautasítást. Nem repül senki szájába a sült galamb csak úgy, keresni kell és próbálkozni, férfiaknak és nőknek egyaránt. Ebben semmi szégyellnivaló nincs. Az a gáz, hogy manapság a emberek elrejtik az érzéseiket ahelyett, hogy felvállalnák. Lazán kell ezt felfogni.
23/n
@4
"Szerintem semmi megalázó nincs abban, ha valaki intelligens módon közeledik, és úgy kap egy visszautasítást."
Ez jó, sokat elárul, hogy alapból visszautasításról indul minden próbálkozó, és azt kell valamilyen csoda folytán megjavítania... Egyébként még ha nem is megalázó, az egónak akkor is végképp jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!