Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek erről mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek erről mi a véleményetek? 2. (Főleg hölgyek véleménye érdekelne. )

Figyelt kérdés
Volt itt egy kérdésem ami arról szólt hogy mennyire érdemes az utcán ismerkedni,leszólítani teljesen idegen lányokat akik tetszenek. Erre az volt a hölgyek általános válasza 1-2 kivételtől eltekintve hogy nekik ez nem szimpatikus mert megijednének és kell nekik valamilyen előzetes ismeretség ahhoz hogy mondjuk elmenjenek valakivel meginni valamit vagy fagyizni stb. Ezek után jött az ötlet a facebookon ismerkedésre amit elvileg sokan csinálnak. Alapból el akartam ezt kerülni de ha teljesen ismeretlen lányokhoz utcán oda menni nem működik akkor gondolom ez már jobban megy. Lányok nektek erről mi a véleményetek? Ha valaki rátok ír facebookon hogy szeretne megismerni mert tetszel neki akkor hogy fogadod? Van esély ilyen ismerkedésre vagy sem? Érdekelnének tapasztalatok ezzel kapcsolatban illetve hogy a hölgyek mennyire vevők erre. 22 éves vagyok és főképp 18-29 közötti hölgyekkel ismerkednék így. Gondolom inkább a fiatalabb korosztály az ahol ennek van létjogosultsága. Szóval várok minden fajta véleményt. Ha lehet kort és nemet is írjatok mellé,köszönöm.

2019. máj. 28. 02:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

@8

És ha valakinek nincsenek barátai, az mégis hogy és hol ismerkedjen? Tehát a net kilőve, oda ne menjen senkihez, mert az is taszító... tehát akkor mi van ilyenkor? Ha az lesz a válasz, hogy "változz meg, legyél társasági ember", én egy nagyon hosszú esszét fogok írni arról, hogy miért mondasz hülyeséget.

2019. máj. 28. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kell megváltozni, de csak van olyan szubkultúra, olyan közeg, ahol jól érzed magad, és vannak benne emberek... Lehet, hogy ez egy gamer társaság a nem tudom milyen online játékból, az is tök jó, és ott is lehet ismerkedni. A másik dolog, hogy az introvertált, nem társasági embereknek is teljesíteniük kell bizonyos normákat, mert ugye nem halsz éhen arra hivatkozva, hogy csendes vagy, ezért nem kérsz kenyeret a boltban. Ezért gondolom, hogy ha valaki teljes elszigeteltségben él, ott súlyosabb problémák is vannak, mint a szingliség...

Nem mondom amúgy, hogy néha nem sülhet el jól a netes ismerkedés vagy a random leszólítás, de szerintem ritka, és én még mindenki részéről nagyon tolakodónak éreztem, és az imént említett problémák tömkelegét láttam magam előtt, nem egy imponáló helyzetet. Nem tehetek róla, meg lehet kövezni, amiért így érzek.

2019. máj. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!