Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek erről mi a véleményetek? 2. (Főleg hölgyek véleménye érdekelne. )
@8
És ha valakinek nincsenek barátai, az mégis hogy és hol ismerkedjen? Tehát a net kilőve, oda ne menjen senkihez, mert az is taszító... tehát akkor mi van ilyenkor? Ha az lesz a válasz, hogy "változz meg, legyél társasági ember", én egy nagyon hosszú esszét fogok írni arról, hogy miért mondasz hülyeséget.
Nem kell megváltozni, de csak van olyan szubkultúra, olyan közeg, ahol jól érzed magad, és vannak benne emberek... Lehet, hogy ez egy gamer társaság a nem tudom milyen online játékból, az is tök jó, és ott is lehet ismerkedni. A másik dolog, hogy az introvertált, nem társasági embereknek is teljesíteniük kell bizonyos normákat, mert ugye nem halsz éhen arra hivatkozva, hogy csendes vagy, ezért nem kérsz kenyeret a boltban. Ezért gondolom, hogy ha valaki teljes elszigeteltségben él, ott súlyosabb problémák is vannak, mint a szingliség...
Nem mondom amúgy, hogy néha nem sülhet el jól a netes ismerkedés vagy a random leszólítás, de szerintem ritka, és én még mindenki részéről nagyon tolakodónak éreztem, és az imént említett problémák tömkelegét láttam magam előtt, nem egy imponáló helyzetet. Nem tehetek róla, meg lehet kövezni, amiért így érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!