Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek erről mi a véleményetek? 2. (Főleg hölgyek véleménye érdekelne. )
Én idősebb vagyok, és azt gondolom, hogy sokkal jobb, ha nem párkapcsolati céllal ismerkedsz, hanem szellemi úton közelítesz. Ha van Fb-profilja, akkor azzal kapcsolatban kezdeményezz beszélgetést, ami közös metszetetek.
Ha szellemileg megvan az összhang, akkor szivesen találkozik veled, mint haver, ismerős, és pár hónapon belül jelét adja, ha vonzódni is kezd hozzád.
Ha flörtöl veled, és fogadja a te flörtödet, visszadobja a labdákat, az pl. annak a jele.
És akkor kell megkérni, hogy legyen a barátnőd.:)
Persze csak akkor, ha neked is bejön szellemileg is, érzelmileg is és szexuálisan is.
A facebookos ismerkedésről pont ugyanúgy rendszeresen jönnek kérdések, mint az élőben leszólításról.
A válaszok lényegében ugyanazok szoktak lenni: A többségnek nem jön be. Élőben ugye azért, amit írtál, facebookon meg azért, mert nem arra való és hasonlók.
A valóságban úgy néz ki a sztori, hogyha elég jól nézel ki és elég jó szöveggel kezdeményezel a megfelelő lánynál, akkor sikered lesz. Ha valami hiányzik a képletből, akkor nem lesz.
Kor/Nem
Ez egy olyan dolog, ha bejössz a csajnak, akkor bárhol szólítod le, tetszeni fog neki, legyen utca, Fb, edzőterem, munkahely, etc (amire mind azt tanácsolják, hogy ne!)
Ha nem jössz be, akkor meg tolakodásnak fogja venni, bárhol is teszed.
A kérdésekből úgy tűnik, hogy te nem vagy az a csajoknak bejövő típusú pasi.
Melyik részét nem érted annak, hogy kell egy előzetes ismeretség? Nyilván vadidegennel akkor se randizgat, ha facen zaklatja, és nem az utcán.
Pont az a dolog lényege, hogy ismerkedj, barátkozz, és olyanoknál próbálkozz egyáltalán, akivel legalább egy felületes ismeretség már megvan. Váltottatok pár szót suliban/munkában/edzésen/buliban, és ha szimpatikus vagy az alapján, ahogy addig megismert.
Nekem nincs bajon vele. Írsz ha szimpatikus vagy visszaír és elkezdtek beszélgetni, megismerni egymás , majd ha úgy érzutek jöhet a randi.
Én is ismertem meg így pasit!
Sok sikert
N/28
Nekem kell egy előzetes ismerettség.
Egy Facebook, Insta profil alapján tudja, hogy nézek ki, hol voltam (nyaralás, program), mik érdekelnek, de ismerni nem ismer. Én annyira se "ismerném" őt.
Akárki itt ismerkedési szándékkal, rövid időn belül a szexnél vagy a "te vagy életem értelme" résznél kötött ki.
Nekem ez nagyon nem jön be.
18/L
Nem, mindenképp taszító, ha valaki ismeretlenül megszólít/rám ír. Ezt el kell felejteni. Ha van egy aktív közösségi életed (munkahely, iskola, hobbi, sport, baráti társaság), akkor előbb-utóbb találni fogsz valakit. Ezeket érdemes elsősorban építgetni, nem direkt módon nekiállni vadászni. Azért is mondom ezt, mert amellett, hogy megtalálhatod így az ideális partnert, az életed más területeit is javítod. A "visszahúzódó, félénk srác vagyok és nincsenek barátaim, de azért leszólítok egy random nőt az utcán, mert hiányom van" stratégia NEM jön be. Normális nőnél legalábbis biztosan nem.
25/N
Egyébként nem tudom akkor hog ismerkedjen szegény ha már azt is zaklatásnak veszik itt néhányan ha ráírnak.
A másik pedig hogy kell ismeretség, hát basszus akkor fogod megismerni ha visszaírsz Neki és beszélgettek, megismeritek a másikat és elég utána találkozni.
Szóval itt senki ek semmi nem jó... 😩
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!