Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik társkeresöztök, de csak szexet akarok, mi az oka ennek?
Noha én nem vagyok fent semmi ilyen netes gyökérségen, de had mondjam el a véleményemet.
Szerintem ez olyam mint ovis korunkban amikor kenyeret kaptunk uzsonnára. Kiettük a kenyér közepét, de ahéját otthagytuk az asztalon. Most képzeld el, hogy a férfiak az ovisok és a kenyér belseje a szex, a héja meg maga az egész párkapcsolat.
Az az oka, hogy mindig találnak társkeresőn olyan rongyot, akit el lehet vinni egy menetre. Lehet, hogy 10 vagy 20 elküldi a francba, de őket csak az érdekli, hogy a 21. elmegy velük randira, és rá tudja dumálni a szexre. Van, akit fűzni se sokat kell, csak illendőségből kéreti magát. Tudok én is olyan csajt, aki végigment a fél badoon, minden héten 2-3 pasi megvolt, ezt csinálta legalább egy évig.
Az ilyenek miatt éri meg a pasiknak is a társkereső. Ha csak havonta kettő jön össze, azzal már boldogok.
Hááát, ha eg ypasi odáig jut, hog yigy vagy ugy ágyba kerül egy nővel, akkor az esemény után derül csak ki, hogy akarja e holnap is és holnap után is. Ha krumpli volt a csaj az ágyban, akkor valszeg nem akarja. És ilyenkor a nők azt mondják, hogy de szemét csak szexet akart.
Pedig neeem, csak egyszerűen nem hagyott a pasiban maradandó nyomot a csaj és másnap már nem kiváncsi rá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!