Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem tud összehozni egy kapcsolatot sem akkor ő nem életre való?
Nekem még egy randim sem volt. Rég óta szeretnék barátnőt, de nem tudok egy lányt sem megismerni. Kevésnek érzem magam a nőkhöz. Meg mivel nem vagyok vagány így rám sem néznek az utcán.
Pedig szeretnék majd családot, de lehetetlen érzem.
En se az utcan neztem ki a paromat... Felejtsetek mar el azt a nyomorusagos utcat! Az a tundermese kategoria.
Nem kegyetlenkedni akarok, de a kerdesedre a valasz igen. Van egy celod es nem birod elerni, majd buslakodsz es bevallod, hogy milyen buta modszer szerint ertekeled magad (megneznek-e az utcan).
Senki, ertsd SENKI nem ugy kerul kapcsolatba, hogy a lany ranezett a tescoban sorban allas kozben. Menj bulizni a barataiddal es az egyik baratod baratnoje majd elhozza a baratnojet, elkezdesz vele beszelgetni es majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!