Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki nem tud összehozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem tud összehozni egy kapcsolatot sem akkor ő nem életre való?

Figyelt kérdés

Nekem még egy randim sem volt. Rég óta szeretnék barátnőt, de nem tudok egy lányt sem megismerni. Kevésnek érzem magam a nőkhöz. Meg mivel nem vagyok vagány így rám sem néznek az utcán.

Pedig szeretnék majd családot, de lehetetlen érzem.

2019. máj. 25. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez határoz meg egy embert. Amúgy pedig használd az internetet társkeresésre.
2019. máj. 25. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

En se az utcan neztem ki a paromat... Felejtsetek mar el azt a nyomorusagos utcat! Az a tundermese kategoria.

Nem kegyetlenkedni akarok, de a kerdesedre a valasz igen. Van egy celod es nem birod elerni, majd buslakodsz es bevallod, hogy milyen buta modszer szerint ertekeled magad (megneznek-e az utcan).

Senki, ertsd SENKI nem ugy kerul kapcsolatba, hogy a lany ranezett a tescoban sorban allas kozben. Menj bulizni a barataiddal es az egyik baratod baratnoje majd elhozza a baratnojet, elkezdesz vele beszelgetni es majd alakul.

2019. máj. 25. 16:38
 3/3 jojo1200 válasza:
Bízz a vak szerencsében.
2019. máj. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!