Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jelenleg sikertelen fiúkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenleg sikertelen fiúkat miért sikerül mindig elhitetni a "nagyon kedves srác vagy, de inkább legyünk barátok" szöveggel?

Figyelt kérdés

Nem magamról beszélek, hanem másokról. Elképesztő, hogy tényleg elhiszik a nőknek ezt a szamárságát, ami igazából nem más, mint egy lekoptató szöveg.

Ti most tényleg azt gondoljátok, hogy a csaj értékesnek tart titeket? Szerintetek ha ez így lenne, akkor hagyná, hogy kicsússzatok a kezei közül megkockáztatva azt, hogy mással fogtok összejönni? Hol éltek ti?

Én egyszer kaptam ehhez hasonló szöveget, de azonnal felálltam és otthagytam a nőt, még valamikor réges-régen. Furcsa volt látni, hogy mennyire fordult a kocka. Egy kis határozottság sosem árt... :D

2019. máj. 24. 17:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"És olyan nőt nem találtál még akit értékesnek tartasz de nem akarsz megdugni? Szomorú egy életed lehet..."

Ez biológiai paradoxon.

2019. máj. 26. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugyan miért lenne biológiai paradoxon? A barátság fogalma nincs meg neked? Olyan férfi sincs aki értékes ember, de nem akarod megdugni? Édesanyád, a nagymamád, az általános iskolai matektanárod, Angela Merkel mind értéktelen emberek?

Vagy számodra csak párkapcsolati szempontból lehet értékes vagy értéktelen egy ember? Mert akkor megint visszatérünk oda hogy szomorú életed lehet...

2019. máj. 26. 22:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Mivel a topik témája a férfi-nő kapcsolatok, ezért az értékes embereket is ebből a szemszögből nézzük.
2019. máj. 26. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:

A kérdésed arról szólt, hogy miért hiszik el a férfiak, hogy attól hogy nem akar párkapcsolatot egy nő, még értékesnek tarthatja őket. Erre volt az a válasz, hogy emberileg tarthat értékesnek csak mert dugni nem akar, ezt hívják úgy hogy BARÁTSÁG.

Szóval miért paradoxon ez?

2019. máj. 27. 01:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Így már értem, merről fúj a szél.

A kérdésemben nem fejtettem ki, de az "érték" kifejezést Charles Darwin természetes és szexuális szelekciós elgondolása alapján értettem, nem pedig a hétköznapi (erkölcsi) jelentésben.

2019. máj. 27. 01:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Magadat égeted ezekkel a válaszokkal kérdező...

A szexuális vonzalmat nagyban meghatározza a kinézet is. Tehát akinek nem vonzó a külseje, és remek személyisége ellenére nem akar vele a lány dugni, akkor az szerinted “értéktelen”... Baromi felszínes lehetsz kérdező...

Ne attól függjön már az értéked, hogy hányszor dugtál, jó? Neked az a bajod, hogy baromi egyoldalúan nézed a világot, amolyan “punci körül forog a világ” nyálas szájú komolytalan tini lehetsz..

2019. máj. 27. 10:03
 17/17 A kérdező kommentje:

"Magadat égeted ezekkel a válaszokkal kérdező..."

>Nem hinném, hogy égetem magam.

"A szexuális vonzalmat nagyban meghatározza a kinézet is."

>Nem egészen. A férfiak szemszögéből tényleg így van, a szexuális szelekció ezért alakította ki például a nők melleit. A nők szemszögéből bár vonzó a jó külső, de nem olyan döntő, mint a teremtés koronái esetében. A nők a társadalmi és a szociális státuszt nézik, ezért van az, hogy számos olyan pasi, aki nem néz ki jól, tud magának szexuális partnert szerezni, mert a nők annak ellenére vonzódnak hozzá, hogy nem egy George Clooney.

"Tehát akinek nem vonzó a külseje, és remek személyisége ellenére nem akar vele a lány dugni,"

>A fentiek fényében láthattad, hogy ez nem így van. Nekem például nem kell jól kinéznem ahhoz, hogy fel tudjak szedni valakit. Tudom, mit kell mondanom egy nőnek, egyszerűen ki tudom dumálni a bugyijából. Bár önmagammal alapvetően meg vagyok elégedve, de volt már úgy, hogy készületlenül mentem el a randira. Mert tudtam, hogy nem kell jól kinéznem, a nő ígyis-úgyis az enyém lesz, és az enyém is lett.

"akkor az szerinted “értéktelen”... Baromi felszínes lehetsz kérdező..."

>Az a baj, hogy nem érted meg, hogy a darwini elgondolás alapján az "érték" és "értéktelen" fogalmaknak más síkon értelmezhetőek. Bár ez valahol az én hibám, hiszen magas ennek az oldalnak a darwinizmus, erre ilyenekkel példálózom.

"Ne attól függjön már az értéked, hogy hányszor dugtál, jó?"

>Evolúciós szempontból a hímek célja az, hogy terjessze a génjeit, ami összefüggésben van azzal, hogy mennyi punciban jártam eddig. Persze a hétköznapi értelemben is van értékem, mert művelt ember vagyok.

"Neked az a bajod, hogy baromi egyoldalúan nézed a világot, amolyan “punci körül forog a világ” nyálas szájú komolytalan tini lehetsz.."

Hajjaj... ha még csak az lenne a bajom! Annál nagyobb gondom annál, hogy például a könyveimet hol tároljam... :D

2019. máj. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!