Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenleg sikertelen fiúkat miért sikerül mindig elhitetni a "nagyon kedves srác vagy, de inkább legyünk barátok" szöveggel?
Nem magamról beszélek, hanem másokról. Elképesztő, hogy tényleg elhiszik a nőknek ezt a szamárságát, ami igazából nem más, mint egy lekoptató szöveg.
Ti most tényleg azt gondoljátok, hogy a csaj értékesnek tart titeket? Szerintetek ha ez így lenne, akkor hagyná, hogy kicsússzatok a kezei közül megkockáztatva azt, hogy mással fogtok összejönni? Hol éltek ti?
Én egyszer kaptam ehhez hasonló szöveget, de azonnal felálltam és otthagytam a nőt, még valamikor réges-régen. Furcsa volt látni, hogy mennyire fordult a kocka. Egy kis határozottság sosem árt... :D
"És olyan nőt nem találtál még akit értékesnek tartasz de nem akarsz megdugni? Szomorú egy életed lehet..."
Ez biológiai paradoxon.
Ugyan miért lenne biológiai paradoxon? A barátság fogalma nincs meg neked? Olyan férfi sincs aki értékes ember, de nem akarod megdugni? Édesanyád, a nagymamád, az általános iskolai matektanárod, Angela Merkel mind értéktelen emberek?
Vagy számodra csak párkapcsolati szempontból lehet értékes vagy értéktelen egy ember? Mert akkor megint visszatérünk oda hogy szomorú életed lehet...
A kérdésed arról szólt, hogy miért hiszik el a férfiak, hogy attól hogy nem akar párkapcsolatot egy nő, még értékesnek tarthatja őket. Erre volt az a válasz, hogy emberileg tarthat értékesnek csak mert dugni nem akar, ezt hívják úgy hogy BARÁTSÁG.
Szóval miért paradoxon ez?
Így már értem, merről fúj a szél.
A kérdésemben nem fejtettem ki, de az "érték" kifejezést Charles Darwin természetes és szexuális szelekciós elgondolása alapján értettem, nem pedig a hétköznapi (erkölcsi) jelentésben.
Magadat égeted ezekkel a válaszokkal kérdező...
A szexuális vonzalmat nagyban meghatározza a kinézet is. Tehát akinek nem vonzó a külseje, és remek személyisége ellenére nem akar vele a lány dugni, akkor az szerinted “értéktelen”... Baromi felszínes lehetsz kérdező...
Ne attól függjön már az értéked, hogy hányszor dugtál, jó? Neked az a bajod, hogy baromi egyoldalúan nézed a világot, amolyan “punci körül forog a világ” nyálas szájú komolytalan tini lehetsz..
"Magadat égeted ezekkel a válaszokkal kérdező..."
>Nem hinném, hogy égetem magam.
"A szexuális vonzalmat nagyban meghatározza a kinézet is."
>Nem egészen. A férfiak szemszögéből tényleg így van, a szexuális szelekció ezért alakította ki például a nők melleit. A nők szemszögéből bár vonzó a jó külső, de nem olyan döntő, mint a teremtés koronái esetében. A nők a társadalmi és a szociális státuszt nézik, ezért van az, hogy számos olyan pasi, aki nem néz ki jól, tud magának szexuális partnert szerezni, mert a nők annak ellenére vonzódnak hozzá, hogy nem egy George Clooney.
"Tehát akinek nem vonzó a külseje, és remek személyisége ellenére nem akar vele a lány dugni,"
>A fentiek fényében láthattad, hogy ez nem így van. Nekem például nem kell jól kinéznem ahhoz, hogy fel tudjak szedni valakit. Tudom, mit kell mondanom egy nőnek, egyszerűen ki tudom dumálni a bugyijából. Bár önmagammal alapvetően meg vagyok elégedve, de volt már úgy, hogy készületlenül mentem el a randira. Mert tudtam, hogy nem kell jól kinéznem, a nő ígyis-úgyis az enyém lesz, és az enyém is lett.
"akkor az szerinted “értéktelen”... Baromi felszínes lehetsz kérdező..."
>Az a baj, hogy nem érted meg, hogy a darwini elgondolás alapján az "érték" és "értéktelen" fogalmaknak más síkon értelmezhetőek. Bár ez valahol az én hibám, hiszen magas ennek az oldalnak a darwinizmus, erre ilyenekkel példálózom.
"Ne attól függjön már az értéked, hogy hányszor dugtál, jó?"
>Evolúciós szempontból a hímek célja az, hogy terjessze a génjeit, ami összefüggésben van azzal, hogy mennyi punciban jártam eddig. Persze a hétköznapi értelemben is van értékem, mert művelt ember vagyok.
"Neked az a bajod, hogy baromi egyoldalúan nézed a világot, amolyan “punci körül forog a világ” nyálas szájú komolytalan tini lehetsz.."
Hajjaj... ha még csak az lenne a bajom! Annál nagyobb gondom annál, hogy például a könyveimet hol tároljam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!