Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékesebbek a pici mellű lányok?
Figyelt kérdés
6-7 éve is inkább a pici mellekre szavazott a többség, olyan 60-40% volt az arány. De ez azóta kb 98-2% lett.
Illetve sokan írják, így van ám az életben is, nagymellű lány még szexre se kell senkinek. Kivéve ha szilikon, az kell.
Értem, hogy sokkal könnyebb vékony, kismellű, jó alakú, szép arcú értelmes lányt találni, mivel sokkalta többen vannak, mint a vékony, szép arcú, jó alakú, értelmes nagymellű lányok, de akkor se kéne a másik csoportot bántani.
Illetve már a nők is kezdik.
Régebben egy lány írta, "a férfiak több, mint 98%-a az alacsony, barna hajú, pici mellű, vékony lányokat szereti".
A többi férfi meg nem olyan partiképes, hogy válogasson, ezért megosztoznak a maradékon?
Ide komolyan ovisok kommentelnek?!
2019. máj. 24. 08:12
41/43 anonim válasza:
#35 Úgy emlékszem az lll oldalán olvastam. Egyébként meg te vagy rá a tökéletes példa, hogy az, aki akar szoptatni, az fog is, nagyon kevés kivétellel. Nekem is voltak problémáim vele, én is megoldottam, de ez most lényegtelen. A lényeg, hogy a testünk alkalmas rá. A mell méretétől függetlenül.
42/43 anonim válasza:
Ha 50 kg-s vagy, és ilyen melleid vannak, akkor nehezen hihető, hogy nehézségeid vannak a pártalálással.
43/43 anonim válasza:
Hat, én akkor valami párhuzamos univerziumban élek vagy nem tudom, az én környezetemben mindenki a nagy melleket szereti-ferfiak-nők is. Akinek nincs az nyávog hogy meg akarja csináltatni (én is) . Nőként nekem is inkább a nagyobb mell tetszik. . A párom is állandóan az orromra veti hogy a jó nagy “csöcsöket” szereti. Bár nekem mint írtam kicsi van, de amint meglesz a pénz, megcsináltatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!