Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékesebbek a pici mellű lányok?
6-7 éve is inkább a pici mellekre szavazott a többség, olyan 60-40% volt az arány. De ez azóta kb 98-2% lett.
Illetve sokan írják, így van ám az életben is, nagymellű lány még szexre se kell senkinek. Kivéve ha szilikon, az kell.
Értem, hogy sokkal könnyebb vékony, kismellű, jó alakú, szép arcú értelmes lányt találni, mivel sokkalta többen vannak, mint a vékony, szép arcú, jó alakú, értelmes nagymellű lányok, de akkor se kéne a másik csoportot bántani.
Illetve már a nők is kezdik.
Régebben egy lány írta, "a férfiak több, mint 98%-a az alacsony, barna hajú, pici mellű, vékony lányokat szereti".
A többi férfi meg nem olyan partiképes, hogy válogasson, ezért megosztoznak a maradékon?
Ide komolyan ovisok kommentelnek?!
A kis mellet automatikusan vékony testalkattal párosítják a pasik (szándékosan nevezem így őket).Én bizony már találkoztam az ellenkezőjével is, történetesen amikor a kövér nőnek a melle szinte lapos volt az alkatához képest.Középiskolában volt egy ilyen osztálytársam.
Az itteni egyének többségének csak a vékony nő a vonzó.3 kiló plusznál már írják, hogy "foggyááá le".És csodálkoznak, hogy nincs nőjük.
Nekem az életem során (44 éves múltam) egyetlen olyan férfivel volt dolgom, aki a kis mellért rajongott.Ennek ellenére nem zavarta az én D-s mellem.Nem emiatt lett vége köztünk a kapcsolatnak.Szóval a valóságban ezt tapasztaltam.
Az ittenieket meg nem kell komolyan venni.Hagy írják a vágyaikat(a legtöbbjük csak gúnyolódni akar úgyis a nőkön), 1x majd rádöbbennek a valóságra is talán.
15,
"ha nem csap arcon mindig egy hatalmas tejcsarnok. 🙂"
Ha ezt kihagyod, vagy csak átfogalmazod, még igazat is adok neked.
De ez mi?! Ez mi?!
Nem esett le, hogy pont ezt nehezményezem én is?! Mi a jó francnak kell ilyet beírni, minek?!
Enélkül az undok megnyilvánulás nélkül nem ment volna?!
Na, ez az, amire igyekszem felhívni a figyelmet, de látom, eredménytelenül.
Nem hinném, hogy a mellméret alapján lesz valaki értékesebb vagy kevésbé értékes. Nálam legalábbis ez is csak egy a többi fizikai tulajdonság közül, nem ez alapján ítélek meg egy nőt, nem ez alapján választok párt. Biztos van olyan is, akinek ez sokkal fontosabb.
Viszont van egy megfigyelésem. Ismeretségi körben, barátok, rokonok körében azt figyeltem meg, hogy a kis mellű nőknek általában több anyatejük van, míg a nagy mellűek közül nagyon soknak alig-alig vagy semennyi. A szakirodalom szerint ugyan nincs összefüggés a mellméret és anyatej mennyisége között, de ennek ellenére ez mégis feltűnt nekem a környezetemben.
19, Igazad lehet.
18, Nem függ össze. Nem a nő tehet róla, ha nem tud szoptatni, elég nagy lelki (és anyagi) teher ez számukra, ne vonjunk még a méret közt is párhuzamot ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!