Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért értékesebbek a pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értékesebbek a pici mellű lányok?

Figyelt kérdés

6-7 éve is inkább a pici mellekre szavazott a többség, olyan 60-40% volt az arány. De ez azóta kb 98-2% lett.

Illetve sokan írják, így van ám az életben is, nagymellű lány még szexre se kell senkinek. Kivéve ha szilikon, az kell.

Értem, hogy sokkal könnyebb vékony, kismellű, jó alakú, szép arcú értelmes lányt találni, mivel sokkalta többen vannak, mint a vékony, szép arcú, jó alakú, értelmes nagymellű lányok, de akkor se kéne a másik csoportot bántani.

Illetve már a nők is kezdik.

Régebben egy lány írta, "a férfiak több, mint 98%-a az alacsony, barna hajú, pici mellű, vékony lányokat szereti".

A többi férfi meg nem olyan partiképes, hogy válogasson, ezért megosztoznak a maradékon?

Ide komolyan ovisok kommentelnek?!

2019. máj. 24. 08:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
73%

Nem a kis mellű lányok az értékesebbek, hanem aki kevésbé komplexusos.

"A pici mellű lányok annyi biztatást és pozitívumot kapnak itt (meg elmondásuk szerint az életben is, hisz mindnek csak olyan fiúhaverjai vannak, akikkel együtt tudnak fujjogni a nagyobb mellű nőkre)"

Nyilván ez minden ember célja, hogy találjon pár idiótát, akivel szidhatnak közösen egy másik csoportot. Tényleg az ilyen szellemi fertőtől lennél elégedett? Mert akkor tökmindegy, hogy mekkora melled van.

2019. máj. 24. 09:47
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írnék egy feltevést.

A férfiak többsége általában a vékony lányokat szereti, és azok szerintem az esetek 80-85%-ban kis mellel rendelkeznek. Tudom, hogy vannak kivételek, van egy ismerősöm aki nagy mellű vékony, egy másik meg lapos mellű duci, de a legtöbb esetben nem így van.

Én is olvastam már kis mellekről bántó hozzászólást (nekem az van), de ezen nem kell fennakadni, a valóságban úgysem az alapján dönt valaki, hogy mekkora a melled.

2019. máj. 24. 09:55
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok.

Szerintem meg nem számít a mellméret. Ha van akkora amit már meg lehet fogni onnantól mindegy. Nem 2 mellbe szeret bele senki.

Amúgy nem tudom ezek a megállapítások honnan jönnek. Szerinted a kis mellű nőké a világ, a kis mellűek szerint meg a nagyoké.

Téged már utasítottak el szerinted a "nagy" melled miatt, vagy csak itt olvasgatsz?

2019. máj. 24. 09:56
 24/43 A kérdező kommentje:

Rengetegen beszóltak már az életben is.

Nem annyian, mint itt, de sokan.

2019. máj. 24. 09:57
 25/43 anonim ***** válasza:
24%
Gratulálok annak, aki egy névtelen, arctalan fórumon konkrét jellemrajzot alkot másokról egy komment alapján.
2019. máj. 24. 10:07
 26/43 anonim ***** válasza:

Életedben hogy? Mentél az utcán és megkaptad hogy "de ocsmány a nagy melled"? Esetleg baráti társaságban szóba került hogy a nagy mellek nem jók mint a tieid? Valamiért ezt nehéz elhinni.

Itt az oldalon meg olyan megszólalások vannak amitől én is falnak megyek... Ez az oldal annyira eltér a valóságtól hogy erre definíciót lehetne kitalálni.

2019. máj. 24. 10:07
 27/43 A kérdező kommentje:

Ugye a volt párom, aki mondta, hogy szebb, ha egy lánynak kis melle van.

Aztán az egyik haverom, aki szerint korrigáltatni kéne, nem igaz, hogy engem nem zavar.

Aztán vagy egy tucat lány 14 és 25 éves korom közt.

Legutóbb a párom egy lány haverja próbált rábeszélni a műtétre, amikor ketten maradtunk egy pillanatra.

2019. máj. 24. 10:10
 28/43 anonim ***** válasza:

Kérdezz vissza a nőneműeknél, hogy irigykedsz?Egyből laposabb lesz a szájuk.Menjenek ők műtétre, ne mást akarjanak rákényszeríteni egy ilyen kockázatokkal bőven teli beavatkozásra.Majd elmész te magadtól műtétre, ha neked is zavaró lesz.Ezt nem áll jogukban helyetted eldönteni, de javasolni sem.Nem orvosok.

A kritizáló pasikat meg hajítsd ki az életedből.Esetleg vágj vissza nekik, hogy nálad mikor lesz esedékes a faroknagyobbító műtét?Ebből érteni fognak.Ha nem tetszik nekik, nyitva az ajtó.Én nem rágódnék ezen ennyit a helyedben.Tudatosítsd magadban, hogy mindenkinek nem felelhetsz meg, és nem is kell.

2019. máj. 24. 10:29
 29/43 anonim ***** válasza:
Én valamiről nagyon lemaradtam, mert nekem még mindig a nagy kell :D
2019. máj. 24. 11:10
 30/43 anonim ***** válasza:

kérdező 20-as komment:

"18, Nem függ össze. Nem a nő tehet róla, ha nem tud szoptatni, elég nagy lelki (és anyagi) teher ez számukra, ne vonjunk még a méret közt is párhuzamot ezzel."

Direkt kiemeltem, hogy a szakirodalom szerint sincs összefüggés a kettő között, ez csak saját nem reprezentatív megfigyelésem volt. Nyilván lehet a véletlen műve is. Egy szóval nem mondtam, hogy a nő tehetne róla, ha nem tud szoptatni, nem is értem a feltételezést.

Nem kell minden mögé plusz eltitkolt jelentést gondolni, ha egyszer nincs ott. Szerintem ez a kis mell - nagy mell téma sokkal kevésbé foglalkoztatja a férfiakat, mint amennyire a nőket. Nem lesz egy nő se több, se kevesebb attól, hogy kicsi vagy nagy a melle, tud-e vagy nem tud szoptatni. Pláne nem tehet róla. Ebből kéne kiindulni, kevesebb előítélet lenne és kevesebb komplexus emiatt.

2019. máj. 24. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!