Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél nálatok mennyire számít, hogyan befolyásol, ha az ellentétes nemű kiszemelt ember zenei stílusa teljesen eltér a tiétekétől?
Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 22:15
21/22 anonim válasza:
Van az a zenei stílus, ami nekem kizáró ok lenne (radikális hungarista zenék, mulatós, gengszterrap pl.), de alapvetően nem kizáró ok. Én alapvetően sok zenei stílust meg tudok hallgatni, még ha nem is szeretem annyira. Azt viszont elvárom, hogy ne fikázza az én zenei ízlésemet, ha már összejöttünk, és hogy kölcsönösen kísérjük el egymást koncertekre, vagy kölcsönösen ne (de ne várja el, hogy én elkísérjem, ő meg ne jöjjön el az enyémre, "mert az én élvezném").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!