Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek fontos, hogy egy fiú egyetemet végezzen?
És fiúk, nektek, hogy a lányok?
11/21 A kérdező kommentje:
Mert én pl. nem diplomáztam, de 2 nyelvet beszélek felsőfokon, és ezekkel is dolgozom. Akkor én már nem kellenék sok lánynak?
Nekem a közös érdeklődés számít. Mivel a végzettségem úgymond a hobbim is, ezért nekem az az ideális, ahogy most élek, és a páromnak is ugyanilyen végzettsége van. (egy mérnökinfóssal nem sok közös témánk lenne, pedig az is diploma)
Meg nem feltétlenül indul minden diplomás már eleve eséllyel. Ma már olyan alap a diploma, hogy teljesen felhígult a diplomás réteg, kb. minden hülyének lehet diplomája. Ismerek olyat, akinek a kapa kilóg a szájából, de diplomás. Egy szakmunkás értelmesebb nála.
2019. máj. 21. 09:59
Itt csak olyanok mondják hogy nem számít a diploma, meg a szakmunkások értelmesebbek, akik lusták tanulni és nem szereztek diplomát.
Manapság egy esztergályos is lehet diplomás és egy egyáltalán nem mindegy hogy egy 50 éven AN esztergapadon gályázik vagy cnc gépekhez ír programot.
2019. máj. 21. 13:45
14/21 A kérdező kommentje:
Nem mindenki lusta. Valaki nem tud diplomát szerezni, mert nem nem olyanok a képességei. Valaki halálra tanulja magát, mégsem tud valamibol emelt szintet elérni.
igen, igazad van. Bocsánatot kérek az érintettektől.
2019. máj. 21. 14:41
16/21 A kérdező kommentje:
És nem kötekedni szeretnék veled. De nekem volt egy lány osztálytársam, aki egész délután tanult, szünetekben is, én is segitettem neki, de egyszerűen nem tudott jobbst produkálni egy négyesnél. Ezért nem szeretem, ha valakinek a diploma a minden. Remélem érted :)
Nem.
Exem diplomás volt, most a vőlegényem nem. Konkrétan egyikük se okosabb/butább a másiknál. Nem befolyásol semmit.
2019. máj. 21. 16:11
#17 vagyok, kieg: nekem van diplomám, ha ez releváns a kérdés szempontjából.
2019. máj. 21. 16:12
Nekem az a fontos, hogy legyenek ambíciói, folyamatosan képezze tovább magát a szakmájában és szeresse a munkáját. :) Amíg jól érzi magát a munkájában és meg tud élni belőle legalább átlagos szinten, addig mindegy, hogy van-e diplomája.
2019. máj. 25. 22:41
Nem fontos. Papírhoz nem jár ész (!!!), pedig nálunk van a családban minden. Diplomások; orvos, vezető beosztású ember is. Aki meg emberileg nulla, az a papírjával együtt is hányingerkeltő. Nem fogja a papír vonzóbbá tenni azt, akire rá sem tudsz nézni, aki egy xar ember. Nem beszélve arról, hogy egyre több szakmunkás a többszörösét keresi sok diplomás fizetésének. :'D
2019. máj. 30. 23:02
Kapcsolódó kérdések: