Fiúk, melyik számotokra a legvonzóbb belső és külső női tulajdonság, valamint mennyire fontos számotokra, hogy a kiszemelt lány egyetemet/főiskolát végzett legyen? 21/L
Persze a belső fontosabb, hogy jól szót értsünk. De ha kapcsolatot szeretnék valakivel akkor meg kell lennie a kis fizikai vonzalomnak is.
Viszont az sem jó ha nagyon jól néz ki de egy közös témánk sincs (esetleg butus), mert akkor inkább ne vesztegessük egymás idejét.
Az mindenképp előny ha tanult és okos. De természetesen ez nem elvárás, hogy valakinek magas iskolája legyen.
Nekem személy szerint a belső fontosabb mint a külső, persze egy kis szépség nem árt. De alapvetően ha valakinek a lelke szép akkor az a külsőn is látszik. Lehet hogy ez nem túl sok információ, de nekem nincsen ideálom csak olyan van hogy szimpatitus vagy hogy nem. Sok lány van és mindegyik egyedi így inkább maradok az elfogadásnál.
A végzetség nem nagyon lényeg, de azért ne egy ... legyen mert az hogy több ... fogott mint kilincset az nem annyira bizalom építő.
Bár nincs ideálkép de teljesen végig gondolva van ami nagyon fontos, az hogy önmagát adja, szerintem az a legvonzóbb.
a legfontosabb belső tulajdonság, hogy legyen nagyon kedves, odaadó
külsőre meg mosolygós
24F
Drága 71 % !
"Az mindenképp előny ha tanult és okos. De természetesen ez nem elvárás, hogy valakinek magas iskolája legyen."
Szerinted az "iskolákkal" ezek összefüggenek?
Külső: mély hang (na nem annyira, mint az enyém :) csak a női átlaghoz képest mély, olyan altos, blues-os)
Belső: mindig újat jelentő, mély lelkivilág, mindig új gondolatokat termő értelem.
Külsőt nem tudok mondani, mert annyira sokféle ember tetszhet, deee a tetkó piercing és hasonlók kizáró oknak számítanak nálam.
Belsőnel pedig az a lényeg, hogy érzelmi intelligenciánál legyen meg egy bizonyos szint, legyen képes az önállóságra, feldolgozni az érzelmeit és a történéseket, törekedjen az önmegvalósításra.
És persz legyenek közös témák, tudjunk jókat beszélni-programozni, ami nálam annyit jelent ambivertáltként, hogy szükségem van az otthoni filmezésre is, meg az emberek közé kimozdulásra is egyforma szinten.
Aztán mindenkinek mások az igényei... a feladatid csak.annyi, hogy megtaláld azt, akivel összeegyeztethetőek a sajátjaid!
#5 Drága 31%! (Lol)
Olvasd vissza amit írtam. Nem is értem honnan szedted, hogy a kettő egybe függ. Nem írtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!