Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért nem mernek odamenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nem mernek odamenni lányokhoz?

Figyelt kérdés
Mit hisznek, vagy mi játszódik le a fejükben?
2019. máj. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kapsz legalább 200 elutasítást és tucat nagyon bántó beszólást a külsődre mint pl én, akkor nem fogsz ilyen kérdést feltenni!
2019. máj. 19. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinevetik, megalázzák őket, illetve beszólnak nekik. Persze nyilván nem mindenki, de sokan igen.
2019. máj. 19. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból is nagyon gátlásos meg érzékeny vagyok, nemcsak a nőkkel. Az eddig leírt okok mellett az a furcsa helyzet van, hogy még ha nem is utasitana el, nagyon kellemetlen lenne az, hogy úgy kéne beszélgetnem, hogy ő tenne nekem szívességet azzal, hogy nem utasított el. Valami ilyesmi érzés is lenne. Aztán, romokban hever az életem, nem tudnék neki semmit sem nyújtani, olyan dolgokat kéne neki elmondani, ami számomra nagyon kellemetlen lenne. És a legborzasztóbb az, hogy nincs más lehetőségem, csak ez, de ezt meg nem merem megtenni, ráadásul ahogyan itt olvasom, nem szeretnek a nők csak úgy hirtelen ismerkedni.
2019. máj. 19. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja ahogy az előző 2 írta. Én 10 évig nem mentem oda senkihez, mert mindig csak a megalázó kudarc volt, emberszámba se nézik az embereket a csajok ha vki nem szívtipró. Na 10 évig dacolva a kiábrándult valósággal pénteken dumáltam 1 lánnyal, szimpatikus volt, nem cica baba volt, átlagos. Vonaton ültünk egymás mellett ismeretlenek, végül amikor elválrak útjaink megkérdeztem, hogy elcseréljük e a számunkat. Nemet mondott. Szóval mi értelme próbálkozni,ha beszélgetni sem hajlandóak?
2019. máj. 19. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Introvertált típus.

Nem csak lányokhoz, ha nem úgy szimplán nem szeretnek kommunikációt kezdeményezni.

Simán elutaznak idegenek mellett vonatban órákon keresztül egy szó nélkül.

Persze ha a másik fél kezdeményez beszélgetést akkor többnyire viszonozzák.

2019. máj. 19. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresős élményeimből kiindulva ugyanaz történne, mint a neten, csak itt közönség előtt. Elzavarva talán nem lennék, de az ignorálás még talán annál is szégyenteljesebb lenne. Photofeeler szerint emellett rettenetesen ocsmány vagyok (valahol 3 és 4 pont közt, "kameratrükkel" tudtam 5.5 ponot összeszedni), így annyira fölösleges lenne, hogy ihaj... Akkor meg már inkább marad a társkereső, ott legfeljebb a haverináinak mutatja a csaj, hogy "lol ezt figyeld xd / ez írt rám / milyen nyomi már basszus :DDDDDDDD", de rajtuk kívül senki más nem látja, ahogyan lejáratom magamat.
2019. máj. 19. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, akkor már inkább a lottózást ajánlom. :)) F
2019. máj. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!