Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjünk mi pasi, ha a lányok zöme élből elutasítja az utcai/facebook-os leszólítást?
Hányszor látom, halljuk... "az ilyen megkeresésekre sosem szoktam válaszolni" mondják a lányok facebook-on. Tehát ha egy idegen pasi megkeresi őket társkeresési szándékkal.
Akkor átlagos férfiember hogyan ismerkedjen...? Egyáltalán az ilyen lányok felfogják, hogy nemis tudják, mire mondanak nem-et, esetleg valami fontosat hagynak elmenni? Tényleg ennyire válogatózhatnak?
"#53 A párkeresés reménytelenségére gondoltam. Még egy szegény nőre is ráveti magát valaki."
Aha. Mert az nagyon igazságos, hogy a férfi elvileg azt választ, akit akar, a nőnek meg az udvarlók közül kell választani, ha csak 4 primitív tuskó van, akkor abból kell kiválasztania a legkevésbé szexmániás parasztot. Legalábbis a hagyományos felfogás szerint.
és akkor mi pasik mégis miért tapasztalunk mást? Miért van az, hogy társkeresőn nem válaszoltok, tinderen nem húztok jobbra, a leszólításostól meg kiráz a hideg?
Senki nem szidta a másikat, csak utáljuk mi pasik azt a mentalitást, hogy a nők szerint a net-en szembejövő pasik 99% egyéjszakásPerverzGyökér. Nekem többször volt már olyan, hogy megmondták a nem-et, de aztán beszélgettünk, és mégis lett találkozó. Meghogy kiemelkedő levelet írtam azokhoz képest, amiket kapni szoktak.
Csak ehhez meg kell ismerni a másikat, és ez az, aminek esélyt nem adtok!
#62 Áááá, ekkora csúsztatást! Hát ez elég amatőr volt! Méghogy azt választjuk, akit akarunk, csak éppen az nincsen figyelembe véve, hogy hányan utasítanak el! Már aki egyáltalán mer kezdeményezni, mert ugyebár ezt az ólomsúlyú keresztet is a férfiaknak kell cipelni! De egyébként ki tiltotta meg nekik, hogy ők is kezdeményezhetnek? Senki!
Válogatni mindig is könnyebb volt, és ha teszem azt, 50 gyümölcsből 35 rothadt, még mindig ott van a többi. És tényleg ez durva általánosítás, úgy írnak itt, mintha 49 gyümölcs lenne rothadt az ötvenből.
"mert valószínűleg szép emberek, és szerintem nemis Budapestről beszélsz, hanem vidékről..."
Budapesti és agglomerációs emberekről van szó. Vagy szerinted hol van egyetem a pusztában? A nagyvárosok sem vidék.
"és akkor mi pasik mégis miért tapasztalunk mást? Miért van az, hogy társkeresőn nem válaszoltok, tinderen nem húztok jobbra, a leszólításostól meg kiráz a hideg?"
Figyelj, nem tudok már kevésbé goromba lenni. A szövegértés érettségi követelmény. Kétszer írtam le eddig, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!