Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjünk mi pasi, ha a lányok zöme élből elutasítja az utcai/facebook-os leszólítást?
Hányszor látom, halljuk... "az ilyen megkeresésekre sosem szoktam válaszolni" mondják a lányok facebook-on. Tehát ha egy idegen pasi megkeresi őket társkeresési szándékkal.
Akkor átlagos férfiember hogyan ismerkedjen...? Egyáltalán az ilyen lányok felfogják, hogy nemis tudják, mire mondanak nem-et, esetleg valami fontosat hagynak elmenni? Tényleg ennyire válogatózhatnak?
Kérdezőnél kibújt a szög a zsákból. Figyu, ronda kövér nők nem kellenek neked, a nőknek is csak a helyes pasik kellenek. Ennyi.
A Tinder nem ingyenes?
"e társkeresőkön, más helyeken hányból hány nem ír vissza? 10-ből 10?"
Erre már válaszoltunk 3x, csak nem akarod figyelembe venni. Köszönd a f*//*szküldözgetős társaidnak, meg azoknak, akik nem tudnak olvasni, hogy oda van írva, 25 körülieket keresel, és rád ír 60 évesen. Ha meg te is az vagy, hogy "baromira nem engem keres, de bepróbálkozom", akkor mit csodálkozol, ha nem válaszol?
"miféle férfi az olyan, aki nem csipkedi meg a (valójában nem is létező) munkahelyén egy csinos kolléganőjének az orrát."
Szerintem ilyet csak tahók csinálnak.
olyat leírni, hogy a nők nem tudják, mi a tehetetlenség meg reménytelenség, egy olyan világban, ahol a szegénység egyből kiszolgáltatottá teszi a nőket (nincs pénze védekezésre, egy szobás lakában élnek, ahol mindenki naponta veri, ő meg a fiútestvérei előtt cserél betétet, ha telik rá), elég nagy tájékozatlanságra vall, és arra, hogy megközelítőképed sincs a világról.
Jaj, kérdező, veled csak a csúnya, kövér lányok ismerkednének és ettől vagy lelkibeteg? De ha egy nő leírja, hogy csak az alja férfiak írnak rá, ő ne legyen lekibeteg, hanem mosolyogva válaszoljon a százkettedik levére ami a tiéd és akkor már minden rendben van?
Nos, a csinos lányoknak te is nyilván értéktelen vagy, lehet, hogy csak azért, mert párkapcsolatban van, lehet hogy csak azért mert a fotók alpján lévő társkeresés egy hülyeség, mint írtam is korábban. Nem látom a kisugárzásodat, nem beszélek veled, nem ismerlek, lapozok, mert nem tetszik a képed. Lehet, ha ismernélek munkából, baráti társaságból, táncházból, edzésről, művészházból stb akkor megtetszenél nekem. De így, amit prezentálni tudsz, az kevés. Életben meg egyáltalán nem biztos. De nem az utcán sétálva, mert az taszító. Ha mindezt nem érted, nem lehet rajtad segíteni, lógj továbbra is facén meg az utcán nőkre irogatva, csak vigyázz, ne legyél lelki beteg tőlünk nőktől, mert az nem vonzó. Nehogy véletlenül hallgass itt valakire és önmagad legyél mert akkor még végül becsajozol.
#53 A párkeresés reménytelenségére gondoltam. Még egy szegény nőre is ráveti magát valaki.
#54 Azért is írnak a férfiak kép alapján, mert vizuális típusok vagyunk. De ezt nektek hiába is magyarázza az ember. Nekünk egy kép nem azt jelenti, mint a nőknek.
'Kivéve, ha jól néz ki. Akkor valamilyen rejtélyes oknál fogva működik az esetek többségében ugyanaz a szöveg...'
Azt nehezen, tekintve, hogy általában még azelőtt kitörlöm, hogy tudnám hogy néz ki. :) Ha nem tűnt volna fel, a gyakorin nincsenek képek a felhasználókról. Amúgy meg én a neten nem találkoztam még jól kinéző férfiakkal. Aki annyira jól néz ki az nem szorul rá, hogy facebookon meg gyakorin zaklasson idegeneket.
'Ha próbálkoznak könyvtárban, salsán, stb. helyen háromszor és nem jön össze, nem fognak többet menni. DE, ha ők ezt csinálják, akkor megkapják, hogy nem próbálkoznak eléggé.'
Szerintem pont senkit nem érdekel ez a fenyegetőzés. Vagy te láttál már valakit rettegni attól, hogy ez megvalósul? A nők még örülnének is neki ha végre békénhagynák őket. Van fontosabb dolguk is, pl a saját életük. Persze van egy-két gyerekes nő is aki mondhat ilyet... Ha neked azok tetszenek, magadra vess. Szóval nagyon vicces amikor a férfiak ezzel fenyegetőznek. Olyan érzés mintha egy kisfiú ducáskodna. :D
Kérdező, szóval már ott tartunk, hogy a nők kötelessége meggyógyítani téged és ha nem teszik akkor megérdemlik a bántást? Szerintem nézz magadba egy kicsit milyen eszement dolog amit állítasz.
Akkor ne beszélj össze-vissza. Egy kép nekünk is egy kép. Ha a belső érdekelne, férfi létedre sem lenne elég egy kép.
És nem igaz, hogy egy átlagos vagy csúnyácska nőnek rengeteg udvarlója akad. És az a kevés sem biztos, hogy megfelelő és itt most nem a külsőről beszélek. Kanos pasik dugni akarnak - ez nem esély egy normális nőnek semmire. Ahogyan a kétségbeesett "jófiúk" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!