Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik sokan, hogy a vonzalom számít, nem a külső?

Figyelt kérdés

Pontosabban, a "külső számít" nem azt jelenti, hogy legyen minden pontja tökéletes, és úgy nézzen ki a nap minden percében, mintha most sétalt volna ki valamelyik divatmagazinból, hanem legyen kisugárzása, és legyen igényes maga felé.

Nekem is tetszett már olyan srác, akinek két szabályos arcvonása nem volt, de tudta, mi illik neki (hajviselet, ruházkodás), volt kisugárzása, és adott magára.

Illetve én sem vagyok hibátlan, de nagyon sokaknak tetszettem tinikorom óta, olyan srácoknak is, akikért a fél iskola/egyetem/munkahely meg volt bolondulva.

Szóval, annyira nem ezen múlik.

Akkor miért hiszik sokan, hogy a "külső számít" = "az objektíve tökéletest keresem"?

2019. máj. 18. 09:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A kisugárzás nem egyelő a külsővel, de most nem állok neki ezt magyarázni.
2019. máj. 18. 15:06
 22/27 A kérdező kommentje:
*egyenlő
2019. máj. 18. 15:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, el tudnád mégis magyarázni? Biztos nem olyan hosszú ha ennyire evidens dolog, 1-2 mondatba biztos belefér
2019. máj. 18. 19:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én értem miről beszélsz. A pasik, akikért a legjobban odáig voltam, először egyáltalán nem jöttek be külsőleg! Ha csupán fotókat látok róluk, biztos, hogy nem állok le velük ismerkedni. De mivel személyesen ismertem meg őket, szépen lassan magával ragadott a személyiségük/kisugárzásuk! A vége az lett, hogy a külsejük is nagyon megtetszett, tojtam én már rá, hogy alacsony/vékony/pipaszár lába van...
2019. máj. 18. 19:44
 25/27 anonim ***** válasza:
utsó ha az kisugárzás lenne ami téged magával ragadott az azonnal magával ragadott volna. Téged a személyiség ragadott el :) De a kisugárzást elsőre mondják hogy vagy van vagy nincs,tehát objektíven nem látja szépnek de vonzónak, akinek van kisugárzása. És ez szerintem elsősorban külső, esetleg a személyiségnek az a része ami elsőre átjön, de akkor meg már személyiség az is. Tehát jó lenne ha valaki szavakba öntené a kisugárzást, aki meg tudja fogalmazni.
2019. máj. 18. 21:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Azért írtam kisugárzást és személyiséget is, mert 2 srácról van szó. Az egyiknél határozottan kisugárzást mondanék, amivel csak akkor szembesültem, amikor elkezdtünk beszélgetni. Egyszerűen árad belőle a pozitív energia, folyton vigyorgok a közelében, feltölt és inspirál, nem tudom jobban megfogalmazni. Jó a közelében lenni. Ha vele találkoztam, utána semmi nem okozott nehézséget. Mindettől függetlenül egy pö.cs volt, szóval a személyisége messze nem volt olyan elragadó, szerencsére azóta már sokat változott. :)
2019. máj. 19. 20:30
 27/27 anonim ***** válasza:
köszi így már elég érthető :)
2019. máj. 19. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!