Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked gondot jelentene és szégyellnéd ha a párodnak nem lenne érettségije csak 3 szakmája amit szeretne és amiben dolgozna is?
23 éves vagyok, van 3 szakmám viszont érettségim nincsen. Lenne egy lehetőségem ami által ki tudnék költözni külföldre (ki is szerettem volna), szerettem volna letenni estin az érettségit de így nem tudom mit tegyek.
Te mit tennél a helyemben? Gáz lenne számodra ha ilyen lenne a párod?
A párom 12. osztály végén sajnos ott kellett hagyja a sulit, tehát nincs érettségije. Igaz egy szakmája van, de azt szereti és abban dolgozik most is. Egyáltalán nem kisebb emiatt a szememben(nekem megvan a "papír").
Én nem azért szorgalmazom neki az érettségi letételét, mert fuuu különben hülye vagy, hanem mert azzal egy jobb helyekre is felveszik, meg mert emellé lehetett volna egy csodás szakmája(építész), de sosem lenne emiatt kevesebb a szememben.
Ugyanúgy felnézek rá, mert amúgy egy nagyszerű ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!