Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci, rövidhajú nők! Hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci, rövidhajú nők! Hogy van erőtök az élethez, így hogy a férfiak nemigazán tekintenek rátok szexi nőként és partnerként?

Figyelt kérdés

Ffi vagyok. Látom, amit látok. Utcákon,buszokon, mindenütt..

Ilyen duci,rövidhajú lányokat nem nevezhetném a férfiideálnak.

(ezek kemény szavak, elnézést is kérek minden ilyesféle nőtől, csak ilyen az élet. Sajnos mindenki először a külsőt nézi és dönt a másik felől, akár 10 másodperc alatt).

Legyen az férfi vagy nő.Társkeresésként vagy szexpartnernek, mindig a látszat a külső a fontos az embereknek.

Kíváncsi lennék ilyen nőkre, hogy mit éreznek legbelül? Hogy van erejük küzdeni az életben? Miben bíznak egyáltalán? Élet ez nekik?

2019. máj. 16. 20:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

Rákerestem, ki ez az ENB Alexa. Bakker!!! Annyira "Jó nő", hogy egy vén szottyadt kuruzslón osztozik egy másik nővel, és fel is vállalja, mert annyira ostoba. Egy kiélt fejű, leélt testű nő a korához képest.

Nekem az nem lenne élet, és sejtelmem sincs, mi jót remél az élettől az a nő.

Nem érdekel, hogy mennyivel néz ki jobban, mint én, semmi pénzért nem cserélnék vele.

Azt én tudom, hogy én mit értem el, milyen az életem. Nincs okom panaszra, büszke lehetek rá. Ha hirtelen lefogynék 50 kilóra, és se.ggig érne a hajam, akkor annyi változna az életemben, hogy mehetnék lecserélni a ruhatáram. Egyébként 99%, hogy egy héten belül a hajam is levágatnám, mert nem véletlenül rövid. Így vagyok önmagam, ezt a hosszt szeretem, ezzel szeret a férjem is. Mondjuk ez igaz valahol a plusz kilókra is. Ha nagyon akarnám, fél év alatt le tudnék fogyni. De az már nem én lennék, nem nyerek vele semmit, így nincs meg a motivációm az önsanyargatásra.

2019. máj. 17. 16:47
 22/30 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom! Szerintem az ilyen duci nőkben, akik nem kellenenek a férfiaknak, idővel összeomlik valami. Frusztráció keletkezik.

Ha már 40 felé mennek,minden áron fárjet akarnának,...de minek?

Ez nem tesz jót az önbecsülésüknek sem, egyszerűen nem értem, hogy van erejük küzdeni az életben?

2019. máj. 31. 15:24
 23/30 A kérdező kommentje:
bocs, elütöttem: férjet
2019. máj. 31. 15:25
 24/30 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, beletrafáltál rendesen, az itteni gyk-s nők 99%-a ilyen. :)

Mint a mellékelt ábra mutatja, mennyire vannak evvel kibékülve.

Az ne várd, hogy ilyenkor könnyesre sírják magukat a bánattól, előbb végeznek rajtad gégemetszést, mint hogy beismerjenek valamit.

2019. jún. 9. 11:48
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Van alacsony, duci, tüsi hajú nő ismerősöm és többen próbálkoznak nála, mint nálam, magas, vékony nőnél.
2019. jún. 9. 12:18
 26/30 Pepu20 ***** válasza:
Ha már itt tartunk. Veled minden rendben van külsőleg???! És ha igen...oké hogy egy éjszakára megkaphatsz egy nőt. De szerinted ha a könyv borítóját elítélik elsőre úgy hogy bele sem olvastak, veled mi lesz a helyzet?! Látnak egy szép almát ami belülről nem hogy robadt és eszik a kukacok már, de az első kukában landol mert senkinek nem kellene. Ezzel szemben viszont a borítót meg lehet bármikor változtatni. Nem tudom mennyi idős lehetsz de fel kéne nőni már egy kicsit...
2019. jún. 9. 12:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek megvan a maga szépsége értékei. Az életben az igaz szerelmek sosem centiktől függően alakulnak ki.

Huszonéves koromban el nem tudtam képzelni hogy álmaim férfija egy pocakos 110 kilós kopaszodó kismaci lesz de ha a világon bárkit megkaphatnék sem kellene más, mert én mindenhogy mindenkor ugyanolyan jó padinak látom, mint amikor beleszerettem, hízhat 30 kilót vagy szétgyúrhatja magát, az én szívemben és a lelkemben 1 kép él róla és mindig olyannak látom, szerintem 60 év múlva is...és se nem vagyok csúnya se nem vagyok kövér. Külön imádom a pocakját és mindenét, még azt is hogy kopaszodik.

Ha nem úgy választasz párt hogy a lelked szereti az ő lelkét a vizuálias dolgok idővel elmúlnak, az ízlésed változik.

Persze tetszen akit választasz, de nem ez az első szempont. Mindenkinek megvan a párja, mindenkiben van szépség vagy szeretnivaló dolog. Nem kell bántani senkit.

2019. jún. 9. 12:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, hogy van ez, de én nem vagyok duci nő, a hajam is hosszú, sőt, csinos, vonzó nőnek tartanak, még sincs partnerem.Ellenben van egy rakat olyan nő ismerősöm, aki duci is, rövid hajú is, mégis a legboldogabb házasságban élnek hosszú ideje.Volt párom is egy ilyen ,csinosnak végképp nem mondható nő mellett kötött ki.Azt hiszem, nyugodtan telezabálhatom magam és levágathatom a hajam, talán több erőm lesz az élethez.
2019. jún. 9. 13:00
 29/30 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező,te most:

1.Nagyon fiatal vagy.

2.Nem vagy fiatal,de semmi tapasztalatod nincs.

3.Visszaigazolást szeretnél az elméletedhez.

Férfi vagyok,valamiért mindig a rövid hajú nők tetszettek jobban.Sok molett nőt ismerek,akiért meg vannak veszve(egy ismerős majdnem nekem esett,mert leszóltam a "nőiesen telt barátnője rubens-i idomait").A szépség szubjektív.

2019. jún. 9. 13:04
 30/30 anonim ***** válasza:
55%
Az összes duci nő akit ismerek, házas. Úgyhogy meg is dőlt a kis elméleted.
2019. jún. 9. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!