Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, rövidhajú nők! Hogy van erőtök az élethez, így hogy a férfiak nemigazán tekintenek rátok szexi nőként és partnerként?
Ffi vagyok. Látom, amit látok. Utcákon,buszokon, mindenütt..
Ilyen duci,rövidhajú lányokat nem nevezhetném a férfiideálnak.
(ezek kemény szavak, elnézést is kérek minden ilyesféle nőtől, csak ilyen az élet. Sajnos mindenki először a külsőt nézi és dönt a másik felől, akár 10 másodperc alatt).
Legyen az férfi vagy nő.Társkeresésként vagy szexpartnernek, mindig a látszat a külső a fontos az embereknek.
Kíváncsi lennék ilyen nőkre, hogy mit éreznek legbelül? Hogy van erejük küzdeni az életben? Miben bíznak egyáltalán? Élet ez nekik?
Duci vagyok 2cm a hajam es 16 eves korom ota mindig volt pasim
Raadaskent joooo pasik :-D
Mirol beszelsz ???
Most vagyok 45 es a ferjem mellet van mas is akinek tetszem
Neked hogy van erőd az élethez úgy, hogy egy idióta vagy? Ilyen élettelen felszínes izéket mint te, nem nevezhetném egy intelligens embernek.
Elnézést kérek ezért, csak ilyen az élet. Mivel te mindenki ideállja vagy külsőleg nyilván, sajnos az undorító belsőd nem kompenzálja ezt.
Kiváncsi lennék rád, te mit érzel ilyenkor legbelül? Hogy van erőd élni? Miben bízol egyáltalán? Élet ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!