Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos és átlagos nőkért valóban verseny megy?
"Cöhh, ott legalább írtál ilyeneket magadról.
Én újabban olyanok okán kapok ilyesmi üzeneteket, hogy pl leírom gyakorin másik topikban, hogy tornacsukát hordok sokszor, vagy hogy volt már hüvelygombám életem során, hogy nem tetszenek a kígyóbőr táskák, hogy kérdeztem véleményt egy melltartómárkáról, hogy kérdeztem véleményt egy orvosról, stb. És ilyenekre is jönnek, hogy szeretek-e szopni, és hasonlók. Felfogatatlan. :DDDDD" :D Fu de jó, hogy nem olvasok priviket.
Amit mondasz 19-es az egy nagy f**zság!
A legtöbb fiú/férfi igenis komolyan számol minden nővel. Az, hogy te elhajtod mert szerinted nem olyan jóképű mint amilyet te gondolsz, hogy megérdemelsz az már más. Ezek után meg ha próbálkozik másnál azzal mi a probléma?! Amiért valaki kikosarazta akkor mégis mit kellene tegyen, ha nem tovább próbálkozni?
"hogyan tudja egy férfi megmutatni, hogy érett és komoly esetleg a leendő házastársát keresi éppen?"
Pl az már egy jó pont, ha nem azzal kezdi a bemutatkozást, hogy "szia, jó a segged, szex?", ha nem kérdezi meg, hogy megnézem-e, hogy kiveri skypeon, ha nem egyből a melltartóméretemről vagy a szexuális preferenciáimról kérdez. Senkinek nem a normálisan ismerkedni próbáló férfiakkal van baja, hanem az előbb említettekkel és azokkal, akik 5 percig vagy maximum egy randi feléig tudnak normálisan beszélgetni/ismerkedni, aztán már nem tudják tovább türtőztetni magukat és szóba hozzák, hogy épp áll nekik, hogy milyen pózban szeretnének megdugni, hogy felmehetnék már hozzájuk, hogy milyen fétisük van, amit szeretnének, hogy kielégítsek. Ezeket mind személyes tapasztalatból írtam, pedig különösebben ismerkedni sem próbáltam még neten, de egy férfival való baráti ismerkedés vagy ismeretlen, semleges témáról való levélváltás közben is találkoztam ilyenekkel... Ha valaki társkeresőzik, akkor sajnos a normálisan ismerkedő férfiak elvesznek az ilyen majmok között.
Hölgyeim akkor ha jól értelmezem minden férfi csak szexet akar és ez mégis miért biztos ? Volt randi mindenkivel ? Vagy mindenki csak azt írja szex vagy cam és stb ?
Átlagos nő ismerős egy nap alatt 1400 lájk ! Nekem meg max havi 20 ! Na persze másik országban 2 hónap alatt nekem is volt ennyi 😁 ! 40f
Érdekes, én mindig személyre szabottan és tisztelettudóan írom a leveleket, alaposan átolvasom a címzett profilját, megnézem mikor volt online utoljára és mégis tojnak a fejemre és nem válaszolnak.
Ráadásul nekem tényleg az átlagos, szemüveges lányok a zsánerem szóval nem is írok kimondottan szép lányoknak. De remélem azért egyszer minden zsák megtalálja a foltját. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!