Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos és átlagos nőkért valóban verseny megy?
Csinos átlagos nő vagyok mégsincs sor mögöttem. 😂 25N
Az más kérdés,hogy jelenleg van valakim egyébként sem szóktak rám hajtani.
Minek kéne versenyezni ? :) Kivel ?
A normális ember csak elvan ismerkedik és van aki azt hiszi éppen versenyez pedig csak versengve tud egy átlaghoz közelíteni
Cöhh, ott legalább írtál ilyeneket magadról.
Én újabban olyanok okán kapok ilyesmi üzeneteket, hogy pl leírom gyakorin másik topikban, hogy tornacsukát hordok sokszor, vagy hogy volt már hüvelygombám életem során, hogy nem tetszenek a kígyóbőr táskák, hogy kérdeztem véleményt egy melltartómárkáról, hogy kérdeztem véleményt egy orvosról, stb. És ilyenekre is jönnek, hogy szeretek-e szopni, és hasonlók. Felfogatatlan. :DDDDD
Nem igazán. Úgy mondanám, hogy legyeskedik több pasi, akik dugni akarnak, de ők más nőknél is bepróbálkoznak.
Szerintem mázli a szép nőknél is, ha jön egy komoly kapcsolatot akaró... Ha meg össze is jön és kölcsönös a vonzódás, akkor főnyeremény!
Nekem sikerült találni ilyet, de előtte sok komolytalan, csak dugni akaró próbálkozott be sikertelenül. Úgyhogy a csinos nőknek se könnyű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!