Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ameddig nincs saját autóm/motr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ameddig nincs saját autóm/motrom, ingatlanom és stabil munkahelyem addig van bármi esélyem kialakítani párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sajnos csak 22 éves egyetemista vagyok (nem bankár szakon). Így nincsen stabil munkahelyem. Autóm meg motrom sincsen saját, a szüleim nem állnak olyan anyagi helyzetbe, hogy ilyenekkel csak úgy megajándékozzanak (jogsim azért van). És mint egyetemista még önálló ingatlannal sem rendelkezem.

Azt pedig megfigyeltem, hogy a korombeli nők olyan pasikkal vannak általában együtt akiknek már van saját autójuk és tőlem fényévekkel jobb anyagi helyzetben vannak, így nekem esélyem sincs „fölülmúlni őket”. Azt is gyakran szoktam látni, hogy a nők a harmincas-negyvenes pasikkal jönnek össze, olyanokkal akiknek stabil egzisztenciájuk van és szilárd anyagi helyzetük. Nem ritka a huszas nő-negyvenes férfi párosítás sem. Személy szerint én a korhatárt 20-45 év közé raktam, a laza alalmitól a komoly párkapcsolatig bármire vevő vagyok, és engem pl egyáltalán nem zavarna a nő angyagi helyzete (vagy annak hiánya). De sajnos azt látom, hogy a másik oldalon általában nem így gondolkodnak. Pl én nem tehetem meg, hogy a legdrágább mai divat szerinti cuccokban járjak és már ezzel is hátrányban vagyok, mert máshol meg azt látom, hogy azokkal a fiúkkal akik ilyenekben vannak sokkal nyitottabbak a nők az ismerkedésre.

Tehát akkor ameddig nincs saját autóm, ingatlanom, stabil munkahelyem addig ne is álmodjak bárminemű nemi interakcióval a nőkkel kalcsolatban?

2019. máj. 14. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Neked igy ugyan úgy meg van az esélyed egy kapcsolatra mint bárki másnak. Nem kell hozzá saját ház meg kocsi stb. Nekem sincs munkám se kocsim és a családommal élek 24 évesen igaz nő vagyok de még is van kapcsolatom egy olyan pasival akinek ugyan van munkahelye de a családdal él és nincs kocsija és 30 feletti még is nagyon jól megvagyunk.
2019. máj. 14. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha ezek meg lesznek még akkor is nehéz.
2019. máj. 14. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen mindegy 1éve vagyok egyedül . Saját autóm van(BMW-ami ugye nagy puncimágnes hírében vam),saját lakásom, 8éve kondizom ami meglátszik szóval nem vagyok egy kihízott nyomorult szar, személyiségemre sem volt még panasz és mégsem találok normális csajt komoly kapcsolatra. Hidd el nem ezeken múlik.26/F
2019. máj. 15. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

A szerelemben nem a házat, kocsit és vagyont nézi az ember. Én legalábbis nem!

28N

2019. máj. 15. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
#11 jó nagy igénytelen ingyenélők vagytok..😕
2019. máj. 15. 15:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Figyi, ha ezt akarod látni, ezt is fogod látni. Nem lehet, hogy egyszerűen azokhoz a nőkhöz vonzódsz, akiket ilyen férfiak oldalán látsz? És közben szelektív vakságodban nem veszed észre azt a tömeget, akiknek teljesen mindegy a külsőség, magamutogatás, vagyonfelhalmozás? Fiatalon még inkább jellemzi a nőket, hogy a belső értékek fogják meg őket, a humorod, az önbizalmad (amit épp most megpróbálsz szisztematikusan lerombolni), a jófejséged, érzékenységed, hogy lehet veled beszélgetni, meg hogy vannak közös érdeklődési területeitek!

Aztán pont miután már lesz pár tapasztalatuk azzal, hogy egyes férfiak velük tartatják el magukat, mert anyuci nem szoktatta őket önellátásra és ilyenek, utána kezdenek ilyen szempontokat is támasztani, hogy azért egy 30+ éves férfinek legyen már valami egzisztenciája is. Különösen, ha már nekik pl. van.

Ha ráállsz arra a pályára, hogy folyton összehasonlítgatod magadat olyan emberekkel, akiknek "van nőjük", azzal olyan bámulatos komplexusokat fejlesztesz ki magadban, hogy hiába leszel olajmágnás, a nők majd sikítva menekülnek tőled.

2019. máj. 15. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy a sulidban minden fiu agglegeny es nem latsz a folyoson turbekolo parokat. Kizart. Es ha azokkal a ferfiakkal elbeszelgetnel, akik szerinted lenyuljak a fiatal noket (amugy nem), akkor megtudnad, hogy ok sem harminc folott kezdtek a csajozast. Ha halogatsz akkor csak rosszabb lesz, hidd el.
2019. máj. 15. 16:08
 18/19 veterán vas ***** válasza:
100%

Utolsó mondat: "ne is álmodjak bárminemű nemi interakcióval a nőkkel kapcsolatban"...... pffff.

Ha 22 évese egyetemistaként így állsz hozzá, akkor nagyon gáz a helyzeted, és ezen sem autó, sem ingatlan, de még stabil munkahely sem fog változtatni.

2019. máj. 15. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
22 évesen nekem se volt semmim, még jogsim se, csak egy szál feleségem.
2019. szept. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!