Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem nézek így ki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nézek így ki akkor lényegesen kevesebb esélyem van párkapcsolatra, barátnőkre?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak egy valakit kell megtalálni, de ha az ember tökéletes akkor nyilván az is hamarabb, könnyebben fog megtörténni. Mikor ilyen srácokat látok mindig elmegy a kedvem attól, hogy megpróbálkozzak a csajozással, szórakozással.

2019. máj. 13. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
A teste szép, de a feje... nagyon antipatikus, még a hideg is kirázott.
2019. máj. 13. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Ják hogy néz ki😂😂
2019. máj. 13. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Ha egy biodíszletet akarsz magad mellé, akkor igen.

Ha normális csajt akarsz, akkor nincs kevesebb esélyed.

2019. máj. 13. 21:49
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, a test az fejleszthető, de azért genetika sem árt hozzá, hogy ilyen legyen valaki. Mellesleg magas is hozzá nagyon.

Azért tűnhet a feje kicsinek mert széles a válla.

Normális csajt akarok, de szerintem ezzel mindenki így van. A természetesen szebb lányok is lehetnek normálisak, nem is egy mű pláza p*csa kellene nekem sem.

2019. máj. 13. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön be. Sok pasi hiszi azt hogy így vagy hasonlóképp kell kinezni pedig a valóság ettől tavol áll.

Én fiatal vagyok és a saját korosztalyommal tudnek csak parkapcsolatot elkepzelni de ez a stílus számomra nagyin unszimpatikus. Selyemfiús, túltolt cicomázas és hiába van kigyúrva ha semmi férfiasság nincs benne.

2019. máj. 13. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ez a valaki egyáltalán nem jön be. Sőt én nem szeretem ha egy pasi edzeni jár úgy értve hogy nem vagyok nagy izom párti. Ha megölelem a párom puhát akarok nem egy kemény fát. Máshol legyen kemény :D
2019. máj. 13. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem jön be😅

Irtó kisfiús arca van

2019. máj. 14. 09:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellene.

5 évvel ezelőtt megismerkedtem egy kissé pocakos, tök átlagos palival, aki ráadásul a világ másik felén lakott.

A szíve, a lelke aranyból van és azóta a férjem!

Ne a külső alapján ítélj és magadat sem aszerint pozicionáld. Persze ha csak nem egy kirakat csajt akarsz te is magad mellé.

2019. júl. 2. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Én úgy vettem észre, hogy akinek "szíve-lelke aranyból van", azokból legjobb esetben jóbarátok, rosszabb esetben a lelki szemetesládák lesznek. A vonzalomhoz, kapcsolathoz sajnos ez kevés.
2019. júl. 2. 20:57
 20/20 anonim ***** válasza:

#19: Vagy nem! :-)

Csak talán nem a cicababákkal kell ismerkedni a disco-ban...

2019. júl. 2. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!