Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esély van szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van szerintetek ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés

Akiben van kaladvágy. Aki látni szeretné a világot, több országban megfordulni, élni és dolgozni.

Most ezen az úton vagyok, élményeket akarok.

Próbálkoztam egy kapcsolattal, de neki jó volt a város, ahol megszületett, a munka, amit amúgy utált, nem akart változtatni. Nem is ment sokáig, bár akartam,hogy menjen, de megalkuvás lett volna. Nem erre vágytam. Úgy éltem, mint egy robot.

Az a típus vagyok, aki egyfelől kíváncsi, kalandvágyó, és ha valami nem jó, akkor azon változtatok.

Kicsit máshogy szeretném élni az életem, nem sablon módon.

Valahol majd biztosan megállapodok a világban, de ez még nem most lesz. Aztán szereték családot is persze, de ehhez hasonló mentalitású ember kéne, mint amilyen én is vagyok.

Aki hasonló típus, neketek könnyű volt párt találni?

2019. máj. 13. 20:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de menekülés kilépni valahonnan, ahol nem jó?:) szerintem felismerni, hogy nem jó, és változatni, nem menekülés. jól érzem magam most.
2019. máj. 14. 07:39
 12/17 A kérdező kommentje:
a munkámat szerettem, a munkahelyet nem.:)a szakmámba szeretnék majd visszamenni.
2019. máj. 14. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit meg nem adnék, hogy annyi pénzem legyen, hogy kedvemre utazgathassak a párommal😍
2019. máj. 14. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy végtelenül buta ember pofátlan követelőzése. Rossz olvasni.
2019. máj. 14. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:

De most ahhoz keresel férfit, hogy ezt pénzelje? Ha nem, akkor vágj neki, aztán majd útközben talán találsz.

Azt tudom, hogy világjáró barátnőim vagy végül kikötöttek egy otthonülő konzervatív férfi mellett, vagy később nagyrészt apuka egyedül utazgatott, és bizony olyan is van, akinek nem lett gyereke, pedig mindig tervben volt (mire megállt, kifutott az időből, vagy pont a világjáró férj mellé egyedül nem akarta bevállalni). Persze ettől még létezhet olyan férfi, aki csak 5 évig akar utazgatni, utána meg elég neki a szokásos hétvégi kirándulás babamálhával a hátán, aztán 20 év múlva újrakezdik meg olyan is, akik folyton együtt mennek tovább és a gyerekek magántanulók, de ilyet nem ismerek.

2019. máj. 14. 10:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Dehogy keresek ahhoz valakit,hogy pénzelje..Az első kommentben is leírtam,hogy én már külföldön vagyok.Tehát már elindultam abba az irányba, amit szeretnék.
2019. máj. 14. 10:27
 17/17 A kérdező kommentje:

14, milyen követelőzés? Kitől?

Nyilván nem mindenki ilyen életre vágyik, és ez rendben is van. Ugyanakkor nem csak én vagyok ,aki meg ezt szeretné, nekem egy hasolnóval lenne jó megismerkedni,ennyi.

2019. máj. 14. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!