Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esély van szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van szerintetek ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés

Akiben van kaladvágy. Aki látni szeretné a világot, több országban megfordulni, élni és dolgozni.

Most ezen az úton vagyok, élményeket akarok.

Próbálkoztam egy kapcsolattal, de neki jó volt a város, ahol megszületett, a munka, amit amúgy utált, nem akart változtatni. Nem is ment sokáig, bár akartam,hogy menjen, de megalkuvás lett volna. Nem erre vágytam. Úgy éltem, mint egy robot.

Az a típus vagyok, aki egyfelől kíváncsi, kalandvágyó, és ha valami nem jó, akkor azon változtatok.

Kicsit máshogy szeretném élni az életem, nem sablon módon.

Valahol majd biztosan megállapodok a világban, de ez még nem most lesz. Aztán szereték családot is persze, de ehhez hasonló mentalitású ember kéne, mint amilyen én is vagyok.

Aki hasonló típus, neketek könnyű volt párt találni?

2019. máj. 13. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én partner lennék ebben, ha az valóban a helyek, emberek, kultúrák megismerése érdekel és nem csak menekülnél önmagad elől. Ha nem csak hippiskedni akarsz, hanem dolgoznál is külföldön akkor szerintem könnyen találsz erre párt.
2019. máj. 13. 20:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Én most is külföldön vagyok.:) Más kultúrák megismerése a cél, látni, átélni dolgokat. Önmagad elől nem bújhatsz el, sőtt, ha tök egyedül nekivágsz külföldnek, az nagyon jó önismereti út.
2019. máj. 13. 20:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem sok, de ha erre vágysz, ne alkudj meg. Zsák a foltját mindig megtalálja.
2019. máj. 13. 21:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lányt kerestem, de párszor már le szívtam, miután ki mentünk külföldre és több emberrel meg "ismerkedett"
2019. máj. 13. 21:45
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem easélytelen. Én ennyi pénzt nem tolnék el "kalandvágyra". Ez pazarlás. Ezt ilyen félig cigány életmódnak hívják, nonstop úton lenni. Gondolkodj már hogy akarsz gyereket szülni ha állandóan mész 1 hónapos terhesen még pl Svájcban vagy 5 hónaposan Athénban 9 hónaposan meg úton a Seychelle szigetek felé megszülsz a repülőn? Ez irreális. Bocsi
2019. máj. 13. 22:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, nyilván nem lennék úton várandósan.:) Mire eljutunk odáig egyáltalán valakivel, hogy gyereket akarjunk, addigra már szeretnék megállapodni valahol. De előbb meg is kéne ismerni azt a valakit, és megismekedés után nem fél év múlva terveznénk családalapítást gondolom.Tehát ez mind idő.

Amíg pedig nincsenek ilyen szintű komoly dolgok, addig nem felétlen mondanék le mindenről, amit még át akarok élni.

2019. máj. 13. 22:49
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként amit leírtál, és felvázoltál, az valóban irreális.:D
2019. máj. 13. 22:50
 8/17 peca1000 ***** válasza:

Gyerekkoromba bejártuk nyaralások alkalmával szinte egész Európát egy öreg Dacia-val, még a múlt rendszerben.

20-as éveimbe elkísértem édesanyámat Egyiptomba (2 hétre) és Jordániába 1 hétre.

Így 42 évesen legfeljebb már csak itthon mennék el, max. 1 hétre egy évben.

De a mai napig azt vallom, hogy a nyaralások legszebb része mindíg az volt, mikor végre hazaértünk Pécsre.

Hiába làtunk szebb, és csodás dolgokat kint, pár nap után már vágytam haza, mert egész utazás alatt külföldön hontalannak éreztem magam.

Nehéz lesz így párt találnod, amiket felsoroltál, de sok sikert!

2019. máj. 13. 23:07
 9/17 A kérdező kommentje:

Régebben, nyaralások után én is vártam,hogy hazaérjünk. Azaz 1 hét bőven elég volt.

Eleinte a pénz motivált,mikor először megfordult a fejemben, hogy ki kéne menni külföldre,mint sok más embert ,aki útnak indul.

Aztán rájöttem, hogy nagyon nem csak erről szól már. Vegetáltam otthon, de nem éltem. Ez volt az egyik fő bajom.

Felkelek, bemegyek a munkahelyre, amit x okok miatt nem szeretek. Várom,hogy leteljen a munkaidő.Várom,hogy eljöjjön a szabi.Várom,hogy elteljen egy újabb nap.

Várom a barátokat,hogy hazajöjjenek, mivel ők már rég elmentek.Várom a csodát és közben nem vagyok boldog.Élek egy helyen,ahol nem akarok.Úgy éltem, mint egy 90éves.Ennek semmi értelme.

Én nem havonta akarok országot váltani,mivel élni szeretnék benne és dolgozni, de ha jön egy jobb lehetőség, akkor nem zárkózom el tőle.

2019. máj. 13. 23:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor ennek jó része mégis inkább menekülésnek hangzik. Vannak olyan barátaim, akik szerint máshol ennél csak jobb lehet, és az otthont nem tudják értékelni... Javaslom, ha bátor vagy, keress olyan munkát, amit szeretsz és utazós, akkor jó eséllyel hasonló érdeklődésű emberekkel, köztük férfiakkal és ùj barátokkal találkozhatsz.
2019. máj. 14. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!