Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly gond lehet egy 30 éves gyönyörű nővel ha még soha nem jegyezte el senki, gyereke sincs?
Nemrég ismertem meg, de pont ez tántorított el, hogy bepróbálkozzak nála. Itt egy valóban, mindenki szerint álomszép nő, 30 elmúlt, nincs senkije és még soha nem volt eljegyezve sem, nem élt együtt senkivel! Gyereke sincs. Az összes férfi sorbanállna érte és mindenki csorgatja rá a nyálát. Tudom, nem találta meg az igazit, blablabla, de egy ilyen nő azt választ akit akar. Lehet milliárdos környezetvédő, menő énekes vagy jóképű atomfizikus pasija is. Mit nem tud választani?
Szerintem valami komoly gond lehet vele, erre jutottam, valami személyiségbeli probléma. Elsőre kedves és jófej de ki tudja mi lehet az oka. Barátnői szerint már évek óta megállapodna, csak nincs kivel. Azt nem hiszem el hogy nem mernek próbálkozni nála, mert kapásból van 3 haverom akik a legszebb celebcsajokhoz is odamennek simán. Akkor hány ilyen lehet?
Szerintem meg azzal a 30 éves nővel van a gond, aki 30 éves korára elfogyaszt 1-2 vőlegényt és férjet, szül 1-2-3 gyereket, nem tanul, és nem dolgozik semmit, majd 30 éves korában sír, hogy mirrg is van egyedül, miért nem veszi komolyan senki.
Egy normális nő 30 éves koráig tanul, eljndítja a karrierjét, leteszi az élete alapjait. Semmi furcsa nincs abban, hogy nincs agyonhasználva, de ha neked az elhasznált kisgyermekes anyukák a zsánereid, keresgélj közöttük nyugodtan, vannak egy jó páran....
Ezt a nőt össze kéne hozni ezzel a kérdezővel: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Úgy tűnik, mindkettő fingfóbiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!