Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly gond lehet egy 30 éves gyönyörű nővel ha még soha nem jegyezte el senki, gyereke sincs?
Nemrég ismertem meg, de pont ez tántorított el, hogy bepróbálkozzak nála. Itt egy valóban, mindenki szerint álomszép nő, 30 elmúlt, nincs senkije és még soha nem volt eljegyezve sem, nem élt együtt senkivel! Gyereke sincs. Az összes férfi sorbanállna érte és mindenki csorgatja rá a nyálát. Tudom, nem találta meg az igazit, blablabla, de egy ilyen nő azt választ akit akar. Lehet milliárdos környezetvédő, menő énekes vagy jóképű atomfizikus pasija is. Mit nem tud választani?
Szerintem valami komoly gond lehet vele, erre jutottam, valami személyiségbeli probléma. Elsőre kedves és jófej de ki tudja mi lehet az oka. Barátnői szerint már évek óta megállapodna, csak nincs kivel. Azt nem hiszem el hogy nem mernek próbálkozni nála, mert kapásból van 3 haverom akik a legszebb celebcsajokhoz is odamennek simán. Akkor hány ilyen lehet?
hát én pont 30 éves vagyok, nincs még gyerekem, és egészen három héttel ezelőttig nem jegyzett el senki.
mégsem tudok róla, hogy valami nagy problémám lenne:D
Nincs itt semmi meglepő: egy újabb válogatós harmincas. A Tibi nem jó, mert túl alacsony, a Sanyi baromi jóképű meg az ágyban is hűűű, de... De azért 33 évesen egy másfél szobás panellakása van és egyszerű ügyintéző, semmi karrier, azért legalább manager lenne, ha már nem is senior... A Roland az jó, fullos a lakóparkban az a kis amerikai kertes házikó, meg a Q5-ös is jól néz ki. Jó, mondjuk azt nem mondtam neki, hogy tudom: tavaly a Balatonon az nem az ő vitorlás volt, amin hajókáztunk, de nem baj. Még jól is néz ki, izmos, de nekem egy 40 évre férfi már túl öreg, neki már lefelé megy az ázsiója, nekem meg még van vagy tíz jó évem, a Laca mondjuk korban jó is lenne, egzisztencia is van, de ő még ha kicsit iszik, olyan csúnyán beszél...
Mindenkivel szemben van valami kifogás, senki nem elég jó az istennőnek - aztán majd 5-6 év múlva, mikor rendesen elkezd bimbammolni a biológiai óra, gyereket szül egy olyan bányrémnek, akit most emberszámba sem vesz.
Most beszéltünk róla egy munkatárs haverral aki ismeri. Nagyon válogatós, igaza volt aki ezt írta. Az egyik pasijával egy baja volt csak: szerinte túl sokat fingott és neki ne fingjon oda egy pasi se az ágyba meg sehova még véletlen se! “Az olyan illuzióromboló”. Barinőjének azt mondta, hogy szedhetne a srác valami gyógyszert ha ő otthon van (akkor dobta ki a pajti amikor megtudta ezt)! Tényleg valami tökéletes férfit keres akik a filmekben vannak. Lehet beszélgetnem kéne vele kicsit, mert volt szerencsém a munkám kapcsán több nagy világhírű férfivel megismerkedni kicsit és állítom: pontosan ugyanolyanok mint mi! Semmi extra nincs bennük, nemhiába vannak olyan nőkkel akik nem rajongóként a csodaférfit keresik bennük!
Mivel nekem alapból van bélmozgásom, így úgy gondolom hogy instant kiestem a rostán :( Gyógyszerezni meg nem akarom magam a steak ebéd után meg ezen aggódni. Majd biztos talál valami überpasikát xD
Én ismerek 35 éves gyönyörű nőt,aki még a szüleivel él, és állítólag nem volt sok tartós kapcsolata. Ellenben folyton a szexről beszél teljesen nyíltan, szóval biztos sokat tapasztalt.
És igen , általában komoly baj van az ilyen nőkkel a természet adta szépségük okán ,mivel állandóan dicsérik őket , mindenkit lenéznek kisebb -nagyobb mértékben.Nárcizmus, empátia teljes hiánya,ember legyen a talpán aki őket hosszútávon elviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!