Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nehéz társat találni vagy egyáltalán ismerkedni?

Figyelt kérdés
21 éves férfi(inkább fiú :D) vagyok és nem tudom hol, hogyan ismerkedhetnek.Probalkozom, de nem nagyon akar összejönni. A lányok nagy részének vagy van barátja vagy elhajt. Őszintén szólva nem tudom mit tegyek. Egyetemista vagyok, ápolt, úszom és talán annyira nem is vagyok ronda. Írnatok nekem tapasztalatok? Mind lanyok és fiúk. Köszönöm előre is :)

2019. máj. 12. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem csak neked.. Kapcsolatra a legnehezebb találni valakit. Aki normális annak van párja, a többi meg selejt..
2019. máj. 12. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Igen, csak neked. A világban nincs is rajtad kívül magányos ember.
2019. máj. 12. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 Khm, értem. Tehát az szabja meg valakinek az értékét, hogy van-e párja. És ha valaki szakít, akkor a párjával együtt "selejt" lesz nagy hirtelenjében. Ha valakik összevesznek, és válságba kerül a kapcsolat, akkor ők kb. 70-80%-ban normálisak még ugyan, de már ott figyel a közelben a selejtségi mutató 20-30%-nyi fenyegetően tüzes tekintete. És lám, abban a pillanatban, amint szakítanak, hirtelen, mint a hőmérő higanyszála, a selejtségi mutató felszáguld 100%-ra, miközben a normálisság értéke nullára zuhan. Hogyha pedig kibékülnek, akkor a normálissági rátájuk ismét 100% lesz, a selejtség 20-30%-nyi fenyegető ördöge pedig elszalad és visszavonul, mint ijedt farkas a fák között.

Hmmm... hát érdekes megközelítés, mit ne mondjak.

2019. máj. 13. 03:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak neked.
2019. máj. 13. 03:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Fiúként csak akkor könnyű társat találni, ha nagyon jól nézel ki.
2019. máj. 13. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Hosszú távon szingli fiúk azok selejtek !
2019. máj. 13. 08:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezt férfiként vagy nőként írod utolsó?
2019. máj. 13. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, a selejt azt jelenti, hogy erre se lejt és arra se lejt. Amúgy nem mindig könnyű. Majd lesz neked is.
2019. máj. 13. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is. 21 éves, egyetemista, ápolt, 180 cm magas. Miért nem találok senkit?

Hol, hogy kellene ismerkednem?

2019. máj. 13. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Valójában csak a 21 éves, ápolt egyetemistáknak nehéz. :)) Ne fürggyé lee. :D
2019. máj. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!