Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találós kérdés: közösségbe járás nélkül lehet barátnője az embernek?
Miért mondják, hogy mindenképp járj közösségbe, hogy becsajozz?
Introvertált, nyugis életet élő emberként ez az erőltetett szociális skillek elsajátítása teher. Nem egy ember úgy szerez nőt, hogy nincs társasági élete.
Netes ismerkedésen kívül mit javasoltok? 31F
Tippelek!
Te egy 20 fős, zsákfaluban élő, informatikus vagy, aki soha nem megy ki a faluból, igaz?
Soha nem mész munkahelyre, orvoshoz, sportolni, kirándulni, könyvtárba, moziba, boltba...ahol vannak nők, a tini lánytól a MILF-ig?
Mi? >:)
hatos vagyok
"voltak már barátnőim, de azok természetes elethelyzetekbol születtek. Semmi direkt, erőltetett dolog. De erre most semmi esély kb." Oké, értem. A világ változott meg, vagy te, kedves Kérdező, hogy semmi esélyed kb?
16:57-es vagyok
Van ez az adaptálódás/alkalmazkodás nevű lehetőség. Használni akarod-e vagy inkább kihalsz?
14: ok, így lesz.
16ossal értek egyet.
14.-nek.
Na, még egy 30+ -os szűz.
És igen, a világ, a társadalom, meg a nők az okai, hogy te nem jutsz nőhöz!?
Az nem jutott eszedbe, hogy odamenj valakihez, egy nőneműhöz, és annyit mondj: "Szia." ?
Vagy azt várod, hogy itt megszán egy csaj és rád ír?
Vagy dobjuk össze egy prostira?
17:19-es vagyok
Alkalmazkodást a változó világhoz -így értettem.
Béke poraidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!