Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy az átlagos lányok után is futnak?
Meg hogy elegek a belső értékek, satöbbi.
A többség el se jut odáig, hogy egy átlagos lány belső értékeire legyen kíváncsi.
A legtöbb férfinek akkora elvárásai vannak külsőre, hogy ha maga Vénusz testesülne meg itt előttük, abban is találnának hibát.
Több olyan lányismerősöm van, aki emiatt szingli. Mert csak átlagos, és el se jut odáig, hogy meg akarják ismerni.
Férfiak dettó. Megkérdeztem, milyen lány tetszene neki, leír egy Insta modell szépséget, majd kiköti, hogy de ezt a szintet plasztika nélkül legyen szíves hozni a hölgy.
Közben a srác meg se nem rendes, se nem helyes.
Napi 100 ajánlatot? Mire? Alkalmira? Lehet.
Eddigi életem során nem akartak tőlem 100-an komoly kapcsolatot, szóval el vagy tévedve...
Nem, valamivel fölötte.
De írtam, nem rólam van szó.
Pedig az átlagos lányok kelnek el a leggyorsabban.
Ág másik kérdés, hogy magát mindenki minimum átlagosnak tartja és csodálkozik, hogy nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!